Свързани новини

03.11.2021 17:15

Григор Димитров осъществи пореден обрат и срази шампиона от 2018-а в Париж

Видян 1488 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров осъществи третия си обрат в последните шест мача от АТР тура, този път срещу шампиона от 2018 година Карен Хачанов във втория кръг на Мастърс турнира в Париж - 4:6, 6:2, 6:0 за 1 час и 58 минути игра.


За разлика от предишните два случая в мачовете, този път обратът на българина стана факт благодарение не само на неговото повишено ниво, но и на повечето грешки на противника. Григор направи цели 10 непредизвикани грешки в първия сет и с това помогна на съперника си, но след това беше доста по-съсредоточен и ефективен. Показателен е и фактът, че той осъществи обрати при първа възможност във втория и третия сет, а геврекът в актива му е първи от осминафинала на Australian Open, когато го причини на Доминик Тийм.


Следващият опонент на топ ракетата ни ще бъде Александър Зверев или Душан Лайович, а иначе в световната ранглиста той вече заема 28-ма позиция с 1801 точки, а при следващ успех ще се изкачи с още едно място.


За осми пореден път в кариерата си (изключение е само дебютът през 2012-а в мача с Хуан Монако) Гришо преодоля втори кръг в Париж, като продължава да мечтае за повторение на рекордния си рейд до полуфиналите през 2019-а.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец