Телевизия b1b.box придоби правата за излъчване на мачовете по волейбол за мъже през новия сезон 2022/2023 на Национална Волейболна Лига (НВЛ)

Свързани новини

21.09.2022 14:02

Гледаме по четири мача от новия сезон по волейбол за мъже

Видян 4608 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Телевизия b1b.box придоби правата за излъчване на мачовете по волейбол за мъже през новия сезон 2022/2023 на Национална Волейболна Лига (НВЛ). Това съобщиха днес на пресконференция Живко Желев, председател на НВЛ и Ерик Калртон, оперативен директор и собственик на спортната телевизия.


В рамките на тригодишното партньорство b1b.box ще излъчва на живо по 4 мача на кръг от шампионата на „Ефбет Супер Волей“, финала за „Суперкупата на България“, както и всички мачове от финалния турнир на „Купа България“. Волейболните мачове ще се излъчат в един от най-гледаемите часови пояси - от 18.00 часа всеки петък, събота, неделя и понеделник.


Президентът на Българската Федерацията по Волейбол Любо Ганев от своя страна сподели стратегическите планове на организацията за развитието на волейбола в България, успехите на родните ни отбори, както и предстоящите български първенства и участието в европейски и световни шампионати.


Сезонът на Национална Волейболна Лига стартира на 14 октомври със старта на „Ефбет Супер Волей“ в двубоя между „Левски-София“ и „Монтана Волей“, а официалното откриване по традиция ще се състои по време на мача за „Суперкупата на България“ на 15 октомври в  Пловдив, където е планиран безпрецедентен за надпреварата спектакъл. В продължение на седем месеца, феновете ще могат да се наслаждават на волейбол от най-високо ниво в първенствата на „Ефбет Супер Волей“, „Суперкупа на България 2022“, „Купа на България 2023“ и „Купа на България 2023 – Висша лига“. „Партньорството с НВЛ е продължение на традицията да излъчваме много българския спорт и във всички негови дисциплини, както и развитието на младите ни таланти още от юношеска възраст.


Надяваме се феновете да са доволни от разширеното отразяване на лигата в ефира на b1b.box. Всичко това нямаше как да се осъществи без подкрепата на „Булсатком“ и продуцентът “Съркъл медия“, коментира  Ерик Калртон. Спортната медия продължава традицията да излъчва волейболни надпревари, след като миналата година бе медиен партньор на Световното първенство по волейбол за младежи до 21 г.


Сред открояващите се продукции на b1b.box са също „Международната колоездачна обиколка на България – 2021 – 2022“, „Купа Дейвис“, кръговете от „Формула 4“ с участието на младия ни талант Никола Цолов, подкрепен от водещия телевизионен оператор „Булсатком“ и още много други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и