Свързани новини

16.12.2013 13:56

Гърците на колене пред нашите бойци

Видян 2559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 14 декември 2013, събота, в Гранд Хотел Банско се проведе международната гала вечер – ММА България Гърция!


Българите показаха невероятно надмощие, като разбиха своите противници още в първите рундове. На ринга нашите бойци бяха безмилостни, след всяка битка по арената оставаха кървави следи от гръцките противници.


Резултатите:


1. Мария Учкова победи Адамопулу Нандиа със събмишън


2. Сотир Кичуков победи Папунаишвили Георги със събмишън


3. Пламен Пенчев победи Гиатрас Агелос с нокаут


4. Павел Живков победи Зураб Зарнадзе с ТКО.


5. Георги Станчев победи Папагеоргиу Панайотис със събмишън


Гала вечерта в детайли:


Първата среща за вечерта се проведе по професионалния правилник на ММА в два рунда по три минути, категория до 55 килограма. Една срещу друга застанаха двете амазонки Нандиа Адамопулу - чаровната, но опасна кикбоксьорка - жената войн, която тренира при Димитриус Димитриу, шампионката по граплинг на Гърция за 2013 година, и Мария Учкова, която тренира борба от както се помни, печелила е множество медали и купи, след това преминава в джудото, където записва отново редица успехи на татамито.  Мачът продължи само един рунд след като нашето момиче свали на ринга гъркинята в първите секунди. Победа за България още в първата битка - Мария надви Нандиa със събмишън!


След срещата на двете амазонки, дойде ред и на мъжете. Първата мъжка среща  в категория до 63 килограма се проведе между Георги Папунаишвили, представителят на Пит Бул тийм Гърция, натурализираният грузинец, специалистът по граплинг и борба, който има в актива си осем победи, срещу само 4 загуби на професионалния ММА ринг, и Сотир Кичуков - шампионът на България по ММА в категория до 63 килограма, боецът,  който последните години не познава какво е загуба, един от най-атрактривните и технични бойци, възпитаникът на треньора на националния отбор по ММА - Теодор Карастоянов.


Отново няколко минути бяха необходими за да видим гръцки войн на колене на арената. Противникът на Сотир беше лесна мишена - само няколко минути и съдията вдигна ръката му за победа. Гръцкият файтър, беше на колене на средата на ринга, а нашето момче ликуваше със заслужена победа.


Третата среща беше между младите лъвове Агелос Гиатрас и Пламен Пенчев. Агелос е боецът от ЛЕОНС  ММА академия – град  Закинтос, който има в актива си три победи и нито една загуба на професионалния ММА ринг. Пламен Пенчев - младата надежда на град Русе, боец, който не познава що е страх, със статистика в ММА от 3 победи и нито една загуба, прекъсна серията от титли на гръцкия състезател. Отново мачът зъвърши с победа за българите. Гиатрас беше на земята в краката на доминиращия през целия мач Пламен Пенчев. Нокаут за Гиатрас и трета поредна победа за българите в ликуващата зала.


Във фитнеса се подготвяха следващите състезатели - тестостерон, пот и закани между бойците преди най-очакваната среща в категория до 84 кг. Пръв излезе eдин от най-опасните и титуловани ММА бойци на южната ни съседка със статистика в ММА от 6 победи и нито една загуба, шампион на Гърция по ММА – Зураб Зарнадзе. Срещу него се изправи българският боец Павел Живков -  шампион на България по граплинг, специалист по Муай Тай, възпитаник на легендата в бойните спортове Дейвид Мишел. Това беше най – напрегнатата среща с най-много обрати. В началото Зарнадзе доминираше, но само няколко минути бяха нужни на Павел, за да обърне срещата в негова полза. Аркада на веждата на Зарнадзе леко го замая. Павел се възползва от секундата загуба на равновесие и гръка беше повален на земята, a aрената нa Grand Hotel Bansko отново имаше  кръв. Срещата завърши с ТКО за Павел и с виковете на зрителите “България, България”. Павел се качи на въжетата с вдигнати ръце, за да поздрави публиката.


Българските момчета доминират над гръцките бойци и още преди да е минала еуфориата от победата на Павел, на ринга се подготвят да се качат и бойците за последната пета среща. В Категория до 70 килограма  Панайотис Папагеоргиу - гръцкият физиотерапефт, който има изиграни до сега 8 професионални срещи, формат ММА, от които три победи, шампион на южната ни съседка за 2013 година по ММА. Срещу него – любимецът на Бургас, който е със статистика от 10 победи и нито една загуба  в срещи по правилата на ММА, атрактивният и техничен боец с лично тегло от 70 килограма - Георги Стоянов. Бойците са на ринга и Пламен Петров – Легендата, основен съдия за всички срещи, дава началото. В залата отеква неговото FAIT... и отново битка. Георги Стоянов показа изключителна техника на ринга, който се оказа тесен за опитния ММА боец. Повален на арената в изключително технична хватка, гръцкият боец поиска милост и се предаде в ръцете на българина. Поредна победа за Георги Стоянов – Станчев и безапелационна победа за тима на България. Залата ликуваше, станала на крака, за да поздрави българските гладиатори. На този ден, още една гордост за страната ни, още една отборна национална победа!


ММА Галата България-Гърция бе първото от поредицата топ събития и положи  официално старта на мащабната инициатива на Grand Hotel Bansko - да се реализират ежеседмично събития от висок клас, като се канят известни гост-изпълнители, топ музиканти, танцьори, актьори и бойци в най-голямата ивент зала в Югозападна България.


В предстоящите седмици очаквайте звездна поредица от събития, като Коледен концерт на Лили Иванова, концерти на Васил Найденов, Георги Христов и дори топ звездата на Гърция Василис Карас. Предстоят още серия спортни състезания, както и конкурси за красота, включително Световния формат Miss International WInter - с кандидатки от над 15 държави.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Слави

Слави размаза Хазарта за лъжи

"Познавам Ицо Хазарта от много време. ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион