Свързани новини

08.11.2021 15:33

Футболен клуб поиска съдът да отмени всички решения от конгреса на БФС

Видян 936 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Футболният Балкан (Варвара) е внесъл в Софийския градски съд искова молба за отмяна на всички решения от извънредния конгрес на БФС, провел се преди месец. За това съобщиха от екипа на Димитър Бербатов. Заявиха, че са "подпомогнали решително" клуба, "за да защити както своите, така и правата на всички неправомерно недопуснати до последния конгрес делегати на футболни клубове - членове на БФС".


Представителят на Балкан Георги Градев не беше допуснат да участва като делегат в конгреса на 12 октомври. Още тогава той определи това за нарушаване на устава на футболния съюз. От екипа на Бербатов заговориха за недопускане на още около 20 клуба от Благоевградския регион.


"Заявяваме решителността си да продължаваме да работим съвместно с футболните клубове в България не само по разясняването, но и по защитата на техните права. Потъпкването на устава и закона от действащото ръководство на БФС е практика от години, но сега вероятно се прави с цел да се вкара федерацията в съдебни дела, за да си гарантира сегашното ръководство оставане начело на БФС, без да има категорична легитимна основа и мандат от клубовете за това", гласи позицията на екипа на Бербатов.


Те изразяват неразбиране защо близо месец след конгреса все още не е публикуван протоколът от гласуването. "Недопустимо е почти месец след него те (документите) да не са подготвени. Освен ако не се обмислят фалшификации. Какво прави ръководството на БФС и защо бави изготвянето на документите ще стане ясно, след като тези документи бъдат показани и се съпоставят с реално случилото се в първа зала на НДК на 12.10.2021 г. В най-скоро време ще обявим официално и следващите си действия в процеса за отстраняването на сегашното ръководство от БФС."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови