Иванов, който през януари се забърка в скандал след свое изказване, говори и за работата на клубовете. В началото на годината директорът на БФС каза, че "футболист с чужд паспорт и с друг цвят на кожата няма да играе за България".

Свързани новини

27.03.2023 10:47

Футболът в България стои на едно място и върви назад: Гонзо

Видян 2477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пред българския футбол предстои дълъг и труден път - това заяви техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо. Според него обаче "знаем къде е бъдещето".


"Не можем да очакваме от тези млади футболисти без опит да побеждават всеки мач", коментира Иванов пред БНТ за срещата с Черна гора, загубена с 0:1.
Въпреки лошото начало на европейските квалификации, БФС остава с пълно доверие към треньора Младен Кръстаич. "Няма напрежение към Кръстаич. Ние знаем, че когато нещо почва да се изгражда, това е труден процес и няма как да стане за месец или два."


Липсата на свежи идеи пречи на развитието на футбола ни, добави техническият директор на БФС. "Стоим си на едно място и вървим назад. Дълги години това е правено. Не са поемани рискове и може би затова сме в тази ситуация. Всичко в живота е причина и следствие."
Иванов, който през януари се забърка в скандал след свое изказване, говори и за работата на клубовете. В началото на годината директорът на БФС каза, че "футболист с чужд паспорт и с друг цвят на кожата няма да играе за България".


"Големият проблем е, че прекалено много чужденци играят в българското първенство, не се дава възможност на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-добрия начин, за да изкарват футболисти. От лидера в класирането ЦСКА нямало нито един футболист в националния отбор. Там от 11 човека 10 са чужденци", каза още Иванов пред националната телевизия и добави, че гневът на привържениците понякога е обоснован.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са