В миналото Гонсалес е намеквал за натиск от страна на Реал, но не и толкова директно. Той е заявявал, че лос бланкос използват медиите, за да оказват напрежение върху съдиите, описвайки журналистите като "автобуса на Реал, който прегазва реферите".

Свързани новини

14.03.2023 15:36

Флорентино Перес оказвал натиск върху съдия

Видян 2016 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Испанският футбол е разтърсен от корупционния скандал с Барселона, но Реал Мадрид също не може да избяга от центъра на общественото внимание. Тези дни  стана ясно, че столичани ще вземат участие в процеса срещу вечния си съперник в ролята на свидетел, но се оказва, че лос бланкос далеч не са толкова бели и чисти, колкото са белите им домакински екипи.


Поне не и според твърденията на Едуардо Итуралде Гонсалес, който бе съдия в Ла Лига в продължение на близо две десетилетия - между 1995 и 2012 година. Той излезе със сериозни обвинения към Реал и клубния президент Флорентино Перес. В момента бившият рефер е отговорник за ВАР в Ла Лига.


От клубната телевизия на Реал пуснаха видеоклип, в който показват как той вреди на отбора с отсъжданията си през годините. Самият Итуралде Гонсалес обаче не остана длъжен на столичани.


"В кариерата ми само един президент ме е вкарвал в отделна стая и се е опитвал да ми оказва натиск. И неговото име е Флорентино Перес, нямам какво да крия", заяви той, цитиран от Cadena SER.
В миналото Гонсалес е намеквал за натиск от страна на Реал, но не и толкова директно. Той е заявявал, че лос бланкос използват медиите, за да оказват напрежение върху съдиите, описвайки журналистите като "автобуса на Реал, който прегазва реферите".


Итуралде Гонсалес сподели още, че във въпросния случай, когато Перес се е опитал да му окаже натиск, желанието на клубния президент е било "съдията да свири за Реал така, както свири за Барселона".
Така и към двата испански гранда са отправени тежки обвинения за натиск и подкупи към съдийските комисии, а тази седмица предстои поредното Ел Класико.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог