Свързани новини

18.11.2020 09:31

Efbet ви пита: Кой ще стане спортна личност на годината във Великобритания

Видян 1795 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все повече погледи на спортните фенове се насочват към предизвикателствата, които се обвързват с дългосрочните събития. Истинските почитатели на спорта могат да обърнат внимание на едно приятно предложение, което обръща внимание на годишното представяне на някои по-известни спортни личности - тези във Великобритания. Състезанието "Спортна личност" на годината е телевизионно издание на ВВС и всеки почитател може да гласува за своя спортен герой през цялата календарна година.


До тук добре, но имайки предвид вниманието и инвестициите, които се правят на острова, можем спокойно да забележим, че списъкът е богат и включва около 30 номинирани лица, при това от всяка възможна спортна дисциплина. Можем да открием имена от почти всеки спорт, следователно освен огромното желание нашият любимец да спечели, трябва да обърнем внимание и на коефициентите, които показват много сериозно кой има най-големи шансове.


В първата петица присъстват имена като Люис Хамилтън, Маркъс Рашфорд, Тайсън Фюри, Рони О'Съливан и Джордан Хендерсън. Обърнете внимание, че говорим за двама футболиста, играч на снукър, боксьор и пилот на Формула 1. Как точно можем да бъдем сигурни какво точно ще е настроението на зрителите, особено след като забележим, че настроенията на феновете са разностранни. Можем ли да притеглим постиженията на Хамилтън и О'Съливан?


Това със сигурност би било трудно занимание, а ако в цялата формула добавим и Тайсън Фюри, който освен всичко, се постара да се завърне на сцената и се превърна в изключително красива приказка за боксовите фенове, спортните прогнози стават много интересни. Това далеч не е всичко, можем да открием и имена като Джоана Конта - британската тенисистка също не трябва да се подценява, особено след като показа доста интересни постижения. Нека разкрием още една интересна личност в лицето на Герант Томас - велосипедиста също се радва на особена почит в своя спорт, а всичко това превръща играта в истинско преживяване.


И докато мислим кой наистина ще бъде следващата спортна личност на годината, препоръчваме на почитателите да се възползват от промо код за efbet, с който да направят своите прогнози още по-вълнуващи. Нека не забравяме, че родният бранд има сериозна политика за засилването на емоцията в играта с помощта на различни бонуси, както начални за новите играчи, които най-често удвояват депозираната сума, ката и бонуси за презареждане, специални предложения за всеки играч.


Последните показват една по-сериозна класа в това отношение. И нека не забравяме, че предложените бонуси не са само стартови, можем да открием по-добри условия за родното първенство, казино бонуси, както и спортни бонуси. Най-важното е, че след като говорим за дългосрочните залози, каквото е спортната личност на Великобритания, можем спокойно да използваме бонуса и за това предложение.


Нека не забравяме обаче, че прогнозите се приемат до края на ноември, защото през декември се подготвяме за официалната церемония. Ако имате особен поглед над тези предизвикателства, няма да останете разочаровани, освен това може да броите успеха си за висша форма на спортната експертиза, особено с толкова много разклонения.


Ако сте почитатели на крайните резултати в спортните турнири, тогава дългосрочните залози в тази платформа имат още какво да предложат на феновете. Все пак откриваме и редица други интересни възможности в тази дисциплина, които гарантират необходимия адреналин и емоция от този вид забавления.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец