Свързани новини

23.11.2021 15:46

Един ден ще се завърна в Барселона, защото това е моят дом: Меси

Видян 1043 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки че вече играе в Пари Сен Жермен, Барселона си остава в сърцето на Лионел Меси. В интервю за Марка аржентинската звезда коментира бъдещето на каталунците, както и назначаването на бившия му съотборник Шави Ернандес за старши треньор.


"Беше ми казано, че не мога да остана, че не могат да подпишат нов договор с мен. Не знам дали имаше нещо друго освен финансовите проблеми, но ми казаха, че не могат да подновят договора ми", спомня си Меси за ситуацията през лятото, когато се наложи да напусне Барселона.


Аржентинецът е уверен, че Шави ще насочи клуба в правилната посока: "С Шави Барселона ще расте. Той е треньор, който знае много и е човек, който познава клуба много добре. Откакто напусна, поддържаме връзка. Не помня какво му написах, но го поздравих за тази нова стъпка в кариерата му. Шави е уважаван от феновете и играчите, и е важна фигура за всички млади играчи. Освен това той е добър учител и това ще е от полза на клуба."


Миналата седмица президентът на Барса Жоан Лапорта намекна за завръщане на Меси и Иниеста, след като Дани Алвеш се завърна на Камп Ноу. "Очевидно, ако мога по някакъв начин да помогна на клуба и допринеса с нещо, ще се радвам да се завърна. Винаги съм казвал това. Един ден ще се завърна в Барселона, защото това е моят дом и аз живея там, бе коментарът на Меси. - Истината е, че пристигането на Дани Алвеш ме изненада, особено в този момент. Мисля, че е добро попълнение и както Шави, той ще бъде важен за младите играчи. Алвеш ще помогне на отбора да израсне, той има манталитет на победител."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп