Свързани новини

13.05.2009 15:30

Дражев: Делото за регистрацията на БФС продължава

Видян 1573 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Решението на Административния съд по жалбата на Ивайло Дражев не касае регистрацията на българския футболен съюз в Софийски Градски съд, предаде БГНЕС.


Административният съд остави без разглеждане жалбата на Ивайло Дражев срещу решението от 20-ти януари 2009 година на Комисията за организиране на конгреса на БФС. "Проблемът на БФС не е Административният съд, а Софийски градски. Тъй като от там трябва да им дадат регистрация и едното решение не касае по никакъв начин за вписването на футболната централа в съда. Ръководството на БФС е абсолютно нелегитимно, като всички членове до един трябва да напуснат. Не мога да разбера, защо прокуратурата не се сезира. Не знам как назначават Арбитражен съд. В момента с този нелегитимен състав на комисията. Този изпълнителен комитет няма никакви правомощия да взема каквито и да е решения. В момента се води старото ръководство на власт. През настоящата година ще имаме нелегитимен шампион, нелегитимни участници в Европа и още куп други решения, които няма да имат стойност. Щом има внесена искова молба, Административният съд няма право да взима решения. Очаквам да има развитие по случая в следващите 7-8 дни, а трябва да се свика Конгрес през есента. Ако бившият изпълнителен комитет не свика такъв, то може да се организира процедура по свикването му, ако имаме 1/3 от подписите на сегашните членове или по съдебен път. Съдът ще организира Конгреса, а аз ще преценя дали да се явя на него като кандидат или като редовен член", сподели Дражев. Бившият кандидат за президент коментира, че футболистите на ЦСКА са играли симулативно във вечното дерби срещу Левски и въпреки, че няма доказателства смята, че е имало уговорка в срещата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще се справяте много творчески с проблемите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в