04.09.2008 11:46

Драмата в живота на новата звезда на Манчестър

Видян 1468 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че Димитър Бербатов имал проблеми с психиката. Ние, разбира се, сме на страната на нашето момче и не споделяме подобни задълбавания в душата на човека. Но трябва да признаем, че нервите на Митко от време на време не издържат. Макар по принцип да е сдържан и възпитан, понякога звездата проявява буйния си нрав и сам признава, че има тежък водолейски характер.


А дали причината за изблиците не се корени в детските му години, където психолозите обикновено търсят корена на злото и проблемите?


Мнозина твърдят, че футболистът се бил разболял от звездомания и смятал, че всичко му е позволено. Затова и се държал странно на моменти, което подробно описват и медиите в Англия, отбелязващи всяка смяна в настроението на Дими. Но има и една друга теория и тя е свързана с първите седем години.


Настоящият милионер е имал трудно детство. Жестока травма върху неговата психика нанася драмата с баща му. В началото на 80-те години Иван Бербатов влиза в


затвора. Това бе оповестено преди време в медиите. Съден бил за изнасилване на норвежка туристка. Жената подава жалба, че е била принудена да прави любов от няколко футболисти. Сред тях личало името на бащата на Бербо, който по това време се състезавал за благоевградския Пирин. Със съотборниците му обичали да се виждат на по чашка след тренировка  в Благоевград. При един от запоите станала фаталната случка.


Иван и останалите се кълнат, че не са осъществявали насилствени действия, а всичко е станало доброволно. Въпреки клетвите обаче не отървават пандиза.


За повече информация около семейството на Митко четете списание „Слава“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец