Дионтей Уайлдър се завърна на професионалния ринг след едногодишно прекъсване и постигна зрелищна победа с нокаут над Роберт Хелениус

Свързани новини

17.10.2022 10:40

Дионтей Уайлдър се завърна с победа с нокаут в първия рунд

Видян 1850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дионтей Уайлдър се завърна на професионалния ринг след едногодишно прекъсване и постигна зрелищна победа с нокаут над Роберт Хелениус. Бронзовият бомбардировач спря съперника си в края на първия рунд, когато го прати на пода с удар с дясно кроше.


Срещата се проведе в Барклис център в Бруклин. Тя беше първа за Уайлдър след двете му поредни загуби от Тайсън Фюри (2020 и 2021 г.) в мачове за титлата на Световния боксов съвет. Американецът постигна своята 43-та победа, от които 42 са с нокаут.


В кариерата си Бронзовият бомбардировач има две поражения и едно равенство. 38-годишният финландец Хелениус вече има четири поражения в 35 мача, като беше нокаутиран за трети път.
"Дионтей Уайлдър се завърна и вълнението в тежката категория отново е налице. Знам на какво съм способен", коментира американецът след срещата.


Той потвърди намерението си да се бие отново за световните титли. Уайлдър спомена Анди Руис - младши и носителя на четири пояса Александър Усик като потенциални следващи съперници. Не изключи и четвърти мач с Тайсън Фюри.
"Чух слухове за Усик, но той не е тук, нали. Обикновено, когато момчета говорят за мен, те виждат такива унищожителни нокаути и бързо бягат в другия ъгъл", добави още Уайлдър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и