26.01.2023 21:13

Дани Алвеш нае адвоката на Меси да го спаси от затвор

Видян 6139 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дани Алвеш е наел адвоката на Лионел Меси, който да го защитава по обвиненията в сексуално посегателство. Преди няколко дни той беше арестуван. Според La Vanguardia Алвеш е наел адвокат Кристобал Мартел, който в миналото представляваше интересите на Лионел Меси, Карлес Пуйол и Хосеп Бартомеу, а също така защитаваше Барселона в делото за трансфера на Неймар. Мертел се счита за успешен адвокат в областта на наказателното право. Той ще работи заедно с Мирайда Пуенте, настоящия адвокат на Алвеш.


Сега се действа по обжалване на задържането на футболиста, на когото беше отказано правото да излезе под гаранция. Дани Алвеш попадна зад решетките по подозрение, че е изнасилил 23-годишна жена. Според момичето това се е случило в тоалетните на дискотека Sutton в Барселона в нощта на 30 срещу 31 декември. Футболистът е заплашен от затвор между 4 и 12 години. Междувременно испанското издание Ниус разкрива как точно полицията е успяла да арестува Алвеш, който по принцип живееше в Мексико. Оказва се, че властите са запазили в тайна разследването, надявайки се, че по някакъв начин самият играч сам ще дойде в Испания.


Проблемът е, че нито Мексико, нито Бразилия имат спогодба с Испания за екстрадиция, което би било означавало, че той никога нямаше да се появи в европейската страна, ако знаеше какво го очаква. Оказва се обаче, че наскоро е починала тъщата на Алвеш, която е живяла в Испания. Така той долетял за нейното погребение, което после улеснило полицаите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева