Свързани новини

24.01.2022 15:41

Челси надви Тотнъм и взе първи успех от близо месец

Видян 2069 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Отборът на Челси записа важен успех в борбата си за челните позиции в английския футболен елит, след като сините от Лондон надделяха с 2:0 над Тотнъм Хотспър в лондонското дерби от 23-ия кръг във Висшата лига.


 


И двете попадения на Стамфорд Бридж паднаха през второто полувреме, а особено очарователно бе това на Хаким Зиеш, след като мароканецът откри резултата с изящен удар в 48-ата минута. Това донесе импулс в играта на домакините, които удвоиха своя актив само шест по-късно след гол на Тиаго Силва за крайния резултат.


 


С победата Челси се доближи само на точка от втория Ливърпул (48) и има 47 точки, но пък мърсисайдци са с два мача пасив спрямо столичани. Тотнъм Хотспър пък остана седми с 36 точки, но отборът на Антонио Конте има да наваксва много мачове, за да се изравни с останалите отбори и шпорите имат реален шанс да се установят в Топ 4 след изиграването им, но само ако стигнат до положителни резултати в тях.


 


След края на мача, спортният анализатор на Скай спортс Джейми Реднап коментира, че треньорът на Тотнъм Антонио Конте може да напусне клуба в скоро време:


 


“Той се нуждае от играчи. Пристигна в тима след Нуно (Еспирито Санто) и най-вероятно е имало диалог между него и Даниел Леви за това какво е нужно на тима. Сега вече той е няколко месеца в отбора и свърши чудесна работа от позицията, в която е. Има огромна пропаст между Манчестър Сити, Челси, Ливърпул и останалите, но те се приближават до топ 4, което друг мениджър не може да направи, но се нуждае от подкрепа. Той има нужда от двама, трима или четирима нови играчи до края на трансферния пазар.


 


“Даниел Леви е човек, с който трудно се преговаря, но ако не го подкрепи, знаете какво се случи в Интер. Смятам, че той ще напусне, защото не може да му обещаеш нещо и след това да не го изпълниш”, заяви Реднап.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния