Свързани новини

03.09.2021 09:29

Божинката е аут от Левски

Видян 1206 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият треньор на Левски Станимир Стоилов официално призна, че "сините" се разделят с Валери Божинов, Симеон Славчев и Христофор Хубчев, предаде OFFNews.bg.


"За мое съжаление от гледна точка на това, че взех решение – трима футболисти – Хубчев, Георги Славчев и Валери Божинов, няма да разчитам на тях. За Божинов – ситуацията с него през тези 2 години е малко несериозна. Никой не го използва и има 70 минути за 2 кампании.


А Валери Божинов преди две години беше на 33 години. Оставиха го да си тренира и загрява покрай тъчлинията, което е жалко за него.


Съжалявам, че аз съм човекът, който трябва да прекъсне това нещо. Той е най-титулованият футболист в съблекалнята и има цялото мое уважение, но през последните две години го тупаха по гърба, но никой не го пуска да играе.


Аз футболистът Валери Божинов не го познавам. Славчев за съжаление не разкри потенциалът си, а при Хубчев има вина и ситуацията с предишните хора. Има повече хора на една и съща позиция и нямам нужда от много хора. Искам да взема юноши да играят с първия отбор.


Надявам се сега да се съобразят с клуба, когато разтрогваме, защото на думи много са левскари. Освобождаването им е принудено от това, че искам да взема 2-3 нови играчи и не искаме да надвишаваме бюджета. Това е една от причините", заяви още Мъри на първата си пресконференция като треньор на 26-кратните шампиони.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 03.09.2021 16:58

    Горкия катил Николери !!!! Клати го Алисия, клати го Николета, а сега и WC„Баязид Подуяне" го изклати !!! Но за сметка на това, тюленът, малката перука как клати всички от ХУНТАТА на ГеЙАрена !!!

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв