Свързани новини

12.12.2012 11:38

Ботев назначи Мъри за 2,5 г.

Видян 1003 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Станимир Стоилов официално е новият треньор на Ботев (Пд). Новината беше потвърдена и от клубния сайт на Канарчетата. 45-годишният бивш старши на Левски, Литекс и Анортозис (Кип) подписа договор с най-стария клуба в България за срок от 2,5 години, който влиза в сила от 1 януари 2013 година. Някогашният национален селекционер заменя на поста Ферарио Спасов, който бе начело на Ботев през есенния полусезон, но главата му хвръкна заради загубата 0:3 от Славия за Купата. Официалното представяне на Мъри и първата му пресконференция ще бъде днес, 12.12.2012 в 12 часа на стадион Христо Ботев.


"В неделя беше първата ми среща с представители на клуба. В понеделник пък се видях и с шефа на Ботев Цветан Василев. Аз започвам да се занимавам с чисто организационните неща", заяви Мъри.


"Проблемът е, че в Ботев липсваше тази амбиция, която ще направи Ботев от средняк до тим, който претендира да бъде един от водещите. Затова реших, че трябва да опитаме с един различен треньор в лицето на Станимир Стоилов. Със сигурност сред целите, които ще му бъдат поставени, ще бъде търсене на едно по-предно класиране. Ще атакуваме зона Европа. Това са първите цели. Отборът трябва да получи и друг облик, да играе атакуващо и агресивно", коментира Цветан Василев. Банкерът поясни, че Наско Сираков, който беше тадем с Мъри в Левски, няма да започва работа в Ботев.


След есенния полусезон Канарите са 5-и в А група с 28 точки, на цели 10 зад лидера Лудогорец, на 9 от втория Левски, но само на точка от третия Литекс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева