Свързани новини

26.01.2022 16:09

БФС пак игнорира Бербатов, но избори на 18 март ще има

Видян 991 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За втори път подписката на клубове, организирана от Димитър Бербатов не бе уважена от БФС. Опозицията поиска промяна на дневния ред на предстоящия конгрес на 18 март. Изпълкомът на футболния съюз обаче не уважи това искане, но причини за това не бяха обявени след днешното заседание.


 


Въпреки това на форума ще има нови избори за президент на БФС, само 5 месеца след предишните - на извънредния конгрес на 12 октомври м.г.


 


От думите на Борислав Михайлов на пресконференцията му обаче това не се разбра. "Изпълкомът се запозна с подписката и я прие за сведение. На 8 септември миналата година Изпълкомът е свикал Конгрес на 18 март. На 14 септември е обявено на страницата на Агенцията по вписванията - така че има покана, а на нея пише дневния ред, с който всеки може да се запознае", обясни Михайлов без да влиза в подробности.
А самите подробности са ясно описани във въпросния дневен ред - освен гласуването на бюджета за период 2022-2026 г., има следващи точки, включващи и освобождаване от длъжност на президента на БФС и на членовете на Изпълнителния комитет и избор на нов президент (точка 9) и изпълнителен комитет за периода 2022-2026 г. (точка 10).


 


Михайлов след това твърдо отказа да говори по темата с репликата "Не съм юридическа кантора да отговарям на такива въпроси".


 


Михайлов заключи темата за Бербатов и подписката с думите "Всичко е както трябва да бъде".


 


Също така знаменитият унгарски рефер от близкото минало Виктор Касай официално бе назначен за председател на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Вчера арбитърът, ръководил финала на Шампионската лига през 2011 г., подписа договор със срок 1,5 години. Договор с БФС подписа и дългогодишният му асистент по футболните терени – Георги Ринк, който ще заеме позицията на заместник-председател на Съдийската комисия.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат