Димитър Бербатов, който бе избран за президент на БФС на алтернативния конгрес, коментира санкциите, които от футболната централа наложиха на клубовете, които го избраха

Свързани новини

24.03.2022 16:22

БФС няма право да взема никакви решения, докато съдът не се произнесе: Бербатов

Видян 2148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Димитър Бербатов, който бе избран за президент на БФС на алтернативния конгрес, коментира санкциите, които от футболната централа наложиха на клубовете, които го избраха.




"Докато съдът не се произнесе относно законността на конгреса от 18-и март, БФС няма право да взема каквито и да било решения в тази връзка. Налагането на наказания, без да се гарантира правото на защита на обвинените, е в нарушение на Конституцията на България. Това е сталиниски начин на управление”.


 


“Налагането на различни наказания за едно и също провинение е явна дискриминация. До този момент никой не е виждал решението на ИК за отмяна на конгреса на 18-и март. То не съществува и не е изпращано до клубовете. Аз и моят екип ще защитим наказаните клубове и лица с всички възможни законови средства. Ще подадем необходимите жалби и ще сезираме Министерството на спорта, ФИФА и УЕФА”.


 


“Междувременно продължаваме всички съдебни процедури срещу сегашното ръководство на БФС. Колкото до писмото от ФИФА и УЕФА - те не правят констатации и не взимат решения. Писмото им повтаря твърденията на БФС, което не е заключение. Нормално е двете организрации да са обезпокоени от кашата, която ръководството на БФС забърка, като първо се опита да отмени, а после и да бламира провеждането на законен конгрес на 18-и март. Неслучайно ФИФА и УЕФА иска становището на Министерството на спорта - то ще е ключово за крайното решение на ФИФА и УЕФА”, каза Бербатов.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв