Свързани новини

16.11.2020 09:11

Betenemy: Имате футболни познания и играете покер? Bet365 ви готви изненада

Видян 3790 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едва ли има почитател на спортните залози, който поне веднъж да не се е интересувал от добрите стари покер преживявания, най-вероятно можем да открием абсолютно същата закономерност и от другата страна. Истината е, че често можем да открием почитателите на хазартната индустрия да изразяват особено внимание към всички игри, които можем да открием в портфолиото на един букмейкър.


Можем да забележим, че все повече брандове се опитват да обединят удоволствието от играта. Обикновено всеки играч има предпочитания, както и виждания как да прекара времето си. Спортните залози и онлайн казиното предоставят достатъчно приятни възможности, но нека обърнем внимание на една интересна комбинация, която среща почитателите и на двете.


Букмейкърът Бет365 разполага с качествени възможности и за двете, но като съдържател на една от най-добрите покер платформи, вече добавя и специална секция с дневни мисии, както и прогнози за Висшата лига, специално за покер играчите. Новата игра носи името "Премиум Лига" и ще предложи на почитателите на покера още една възможност за печеленето на мисии. Как можем да участваме?


Въпросната лига ще бъде активирана във времето, когато дербитата присъстват на календара. Имайки предвид, че покер платформата на оператора е специално разработена програма, тя позволява на всеки играч да разгледа интересните мисии за всеки играч. За целта е необходими да се разгледат и ако играчът прецени, може спокойно да участва с правенето на прогноза. Трябва да обърнем внимание на факта, че почти всеки играч има възможност да се включи в по-сериозното забавление.


В момента не трябва да забравяме и наличието и на промоции с код от bet365 за още по-добри условия в платформата на оператора. Имайки предвид, че тази игра не изисква нищо друго, освен желанието на спортните фенове с особено внимание към покера, всеки може да участва. Нещо повече, при 50% седмичен успех, всеки играч участва за парични награди, както и безплатни завъртания на колелото с допълнителни призове.


Същите могат да подпомогнат играта или да допълнят сметката ви, но по-важното е, че това със сигурност е доста приятно предложение, даващо много сериозни възможности за безплатни награди. Играта на покер винаги е била достатъчно увличаща, но пък можем да забележим особен интерес от истинските почитатели, които с удоволствие биха разнообразили прекараното време, а какво по-добро от обвързването с футболни преживявания.


А и нека не забравяме, че няма човек, който да е останал без мнение за предстояща футболна среща, а след като има седмично, месечно класиране, както и резултат за полусезон, можем спокойно да забележим как границата между спортни залози и покера се скъсява много бързо. Разбира се, играта има времеви период, особено след като сезонът става още по-вълнуващ. Мисията с футболни прогнози разполага с 13 кръга. Най-важното е, че когато участвате за една среща, автоматично трупате точки и за седмицата и целия полусезон.


Обикновено този бранд обича да изненадва феновете с допълнителни и неангажиращи предложения, но макар и да има краен срок - в този случай до 20 декември - можем да очакваме евентуалната втора част на тази игра. Практиката показва, че екипът се старае да подобри настоящите условия или да замени играта с изцяло нова и по-добра. Каквото и да бъде решението, можем да забележим постоянно нарастващия интерес към такива приятни възможности за игра.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог