Свързани новини

18.05.2021 09:38

Барселона се разделя с Роналд Куман

Видян 1505 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ФК Барселона взе решение да уволни треньора на тима Роналд Куман след края на сезона, съобщи RAC1. Това е било прието от директорите на каталунския клуб след поражението от Селта с 1:2 в 37-и кръг на Примера дивисион, предаде БГНЕС.


След като загубиха този мач, "блаугранас" се лишиха от своите шансове за титлата в Ла Лига. Отборът е трети със 76 точки, изоставайки на пет от Реал (Мадрид) и на седем от Атлетико (Мадрид). 


Отбелязва се, че Куман има шанс да запази поста си единствено в случай, че ръководството на клуба не успее да му намери достоен заместник. Според медиите, Барселона разглежда три кандидатури. В списъка фигурират имената на треньора на втория отбор Франсиско Гарсия Пимиента, Шави и Ерик тен Хаг.


Роналд Куман оглави Барселона през август 2020 г. с договор до 2022 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Чурулик Марийкин 18.05.2021 10:21

    За Барселона приказката свърши още с мача с Ливърпул 0:4, а загубата от Байерн 2:8 ги довърши !!! Меси не може едновременно да е защитник и халф, и да организира играта, и отгоре на това да вкарва и головете. Напускали едни прехвалени малки глезльовци, нарочени бъдещи големи играчи, а то лигльовци, които не бягат пък и са страхливци и отгоре на това на празна порта от 2 метра не могат да я вкарат. И тоя талант Педри дето са го набедили не става дори и за нашето първенство. Когато играе протежето Гризман, Барса е с 10 човека на терена !!! Единственият който играе заедно с Меси е мангала Дембеле, ама глупакът Куман всячески гледа да го смени и след неговата смяна губи мача !!! И тука в БГ първенството има един, който загуби 2-то място с тъпата си тактика и неадекватните титуляри и смени срещу Локото и ако я кара така ще си остане май с калъфките като Куман !!! А Куман си е пътник. Двамата много си приличат, отборът полита и на следващия мач му режат крилата !!!

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион