Свързани новини

07.10.2009 09:34

България предаде документи за Цеца на Сърбия

Видян 1655 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българските власти са предали цялата документация, свързана с нелегалната продажба на футболисти от страна на сръбската фолкзвезда Светлана Величкович, по-известна като Цеца. Документите се отнасят предимно за трансферите на играчи в Литекс, информира БГНЕС.


Те вече са пристигнали в Окръжния съд в Белград. Документи за извършените престъпления от страна на съпругата на убития преди девет години сръбски военнопрестъпник Желко Ражнатович-Аркан са изпратени и от футболни отбори от Турция и Франция. "Нямам желание да коментирам тези неща", бе краткият коментар на фолкзвездата.
От един от документите става ясно, че само от продажбата на футболиста Никола Лазетич на турския Фенербахче Цеца Величкович е присвоила 5 млн. германски марки - 2.5 млн. евро. В съда е пристигнала и пълната документиция за продажбата на футболиста Иван Вукоманович на френския отбор Бордо. Според разследващите при този трансфер Цеца Величкович е спечелила абсолютно незаконно над 1.5 млн.евро. Преди две седмици от Турция са изпратени няколкостотин страници документация, които в момента се превеждат, но в които има достатъчно данни за повдигане на обвинение. По този въпрос ще се произнесе прокуратурата, съобщиха от Окръжния съд в Белград.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак