Съдията даде незнайно защо не червен, а жълт картон на "героя", но изненадващо и на нашия Ради Кирилов, който беше жертва на нелепата атака

Свързани новини

26.09.2022 23:09

България би Македония след грозни обиди, освирквания и бутаница в Скопие

Видян 5235 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грозните освирквания и долните псувни и обиди,които не е уместно да цитираме, скандирани върху българския химн преди старта на мача на националите ни в Скопие показаха на родните политици истинското лице на комшиите, които лицемерно мнозинството в последния парламент пробутва да влязат в Европейския съюз. Най-"милото", което викаха комплексираните домакини беше "Бугари - татари".


Футболната среща беше част от груповата фаза на Лигата на нациите на УЕФА. В миналия мач се наложихме над скромния тим на Гибралтар с 5 на 1.


В Скопие поведохме в началото на второто полувреме (50-ата минута) с гол на звездата на националния ни отбор Кирил Десподов, който остана и единствен в срещата.


След некрасив и досаден низ от ситуации, в 85-ата и 86-ата минута македонските национали започнаха меле с провокации и бутане на нашите, включително с участието на капитана на отбора Барди, което е истински срам, невиждан от национален тим във футболна Европа през 21-и век.


Съдията даде незнайно защо не червен, а жълт картон на "героя", но изненадващо и на нашия Ради Кирилов, който беше жертва на нелепата атака. След това арбитирът се направи на невидял нарушение на капитана Барди - авантаж, но в полза на македонците, а даде и ненужно 5-минутно продължение, което и допълнително удължи. Заради логичната му реакция по тези поводи, новият ни национален треньор Кръстаич беше също наказан с жълт картон.


Така цялата рамка на мача стана срамна - кръгова композиция на грозотата от началото до края, та и обидните скандирания "увенчаха" това.  


Победата е първа при гостуване на България от 22 мача - 4 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 наследници на Ал. Македонски и коня му буцефал :) 27.09.2022 15:47

    те друго и не могат, а истинското им лице го знаем от 70 години, не е за първи път. Учудващо е, че националният ни отбор...побеждава!?!!(затова и валя цяла вечер:)))))

  • 003 Anonimen 27.09.2022 07:37

    Браво на момчетата!

  • 002 ТОВА НЕ БЕШЕ ФУТБОЛЕН МАЧ А ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА СПРАВЕДЛИВОСТ! 26.09.2022 23:59

    Извинявам ме , исках да напиша ХИМН!

  • 001 ТОВА НЕ БЕШЕ ФУТБОЛЕН МАЧ А ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА СПРАВЕДЛИВОСТ! 26.09.2022 23:58

    Всичко, което неблагодарните, СЛАБОКОКУЛТУРНИ "македонци" пожелаха на България , включително за националния ни хим и флаг, да им се връща ТРОЙНО и ПЕТОРНО на тях самите !!! А за 170 национални предатели от ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и мнозинството депутати от БСП, които чрез 22-ма свои депутати по езуитски се въздържаха, чрез което също го подкрепиха, ВЕЧЕН СРАМ И ПОЗОР!!! Само ИТН и партия "Възраждане" гласуваха против.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева