В средата на април Дафовска получи нов мандат начело на федерацията по биатлон. Две седмици по-късно тя подаде оставка по здравословни причини.

Свързани новини

23.06.2022 16:08

Атанас Фурнаджиев стана президент на федерацията по биатлон

Видян 3709 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Атанас Фурнаджиев е новият президент на Българската федерация по биатлон, обявиха от организацията. На извънредно общо събрание е приета оставката на Екатерина Дафовска, а Фурнаджиев единодушно е станал член и председател на управителния съвет.



Атанас Фурнаджиев благодари за доверието и обеща да отдели достатъчно време и сили за делата на биатлона, се казва в информацията.



Фурнаджиев е дългогодишен член на ръководството на Българския футболен съюз и е управител на Форд Мото-Пфое. Във визитката му в сайта на БФС се посочва, че е председател на съвета на директорите на варненския Пфое мол и управител на КП Имобилиен, собственик на Белведере холидей клуб в Банско.



В средата на април Дафовска получи нов мандат начело на федерацията по биатлон. Две седмици по-късно тя подаде оставка по здравословни причини.



Развоят съвпадна по време с проблемите с министерството на спорта. Министърът Радостин Василев обяви, че федерацията трябва да възстанови близо 100 хил. лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.06.2022 09:40

    Тоя къде ли не се бута. Какво става с гепения джип на Владко Горанов, взет от този тип?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.