Свързани новини

31.05.2009 14:48

Ашли готов да продава Нюкасъл

Видян 1532 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли заяви, че е трябвало да вземе ужасни решения за бъдещето на клуба, който бе понижен от Премиършип миналата седмица и да продаде отбора си възможно най-скоро, съобщи БГНЕС.


"Това беше катастрофа за всички. Загубих парите си и взех ужасни решения. Сега искам да продам възможно най-бързо. Преговорите ще бъдат много кратки", заяви Ашли пред "Sunday Times". Ашли се превърна на практика в милиардер, когато започна бизнеса си със спортна екипировка през 2007 година. Той купи Нюкасъл за 134 милиона паунда и вложи още над 100 милиона в тима.
Миналата година той обяви "свраките" за продажба за 400 милиона паунда, когато феновете поискаха той да напусне след уволнението на мениджъра Кевин Кийгън, но не успя да си намери купувач. На въпрос дали съжалява, че е купил клуба Ашли отвърна: "Разбира се, че съжалявам. Никога не съм твърдял, че съм експерт във футболните клубове. Аз бях просто фен. Много богат фен, но сега вече не съм толкова заможен. Вложих парите си в клуба и опитах да направя най-доброто. Съжалявам за всички, заради това, което се случи".
Тази седмица Нюкасъл обяви доста имена, които са излишни в Чемпиъншип, но преговорите за постоянен договор с Алън Шиърър продължават.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци