04.01.2009 07:04

Арсенал продължава без проблем за ФА Къп

Видян 1331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Арсенал се класира за четвъртия кръг на ФА Къп, след като победи на своя "Емирейтс стейдиъм" гостуващия тим на Плимут с 3:1.


Капитанът на "артилеристите" Робин Ван Перси откри резултата


в полза на домакините в 47-та минута, а в 50-та минута защитника Дейвид Грей си вкара автогол за 2:0. Карл Дугайд намали на 2:1 за "пилигримите" в 53-та минута, когато неговия удар мина под плонжа на несигурния Лукаш Фабиански.


Ван Перси обаче сложи точка на спора в 83-та минута. Първоначално неговия удар бе париран от стража на Аргайл Роман Ларо, но след това холандеца не сгреши при добавката и оформи крайното 3:1. Евертън също продължава напред, след като победи с 1:0 като гост Макълсфийлд Таун. Единственото попадение за "карамелите" реализира Леон Осман в 43-та минута. Мидълзбро също е в четвъртия кръг след 2:1 на "Ривърсайд" срещу Бароу. Афонсо Алвеш спаси своя тим от резил срещу неизвестния си съперник с попадения в 23-та и 62-та минути. Анди Джонсън бе героят за Фулъм при визитата на "кукумявките" от Шефилд Уендзди и победата на "котиджърс" с 2:1. Бившата звезда на Кристъл Палас вкара в 12-та и 87-та минути, а Спър се разписа за домакините в 21-та минута. Съндърланд победи с 2:1 Болтън в един от сблъсъците на елитни тимове в третия кръг на ФА Къп. Кенуайн Джоунс откри за "черните котки" в 57-та минута, а Джибрил Сисе направи 2:0 в 67-та минута. Уондърърс имаха само време за почетно попадение, дело на Еби Смоларек в 89-та минута. Уест Хям разби с 3:0 миналогодишния финалист в турнира Барнзли. За "чуковете" се разписаха Илунга, Марк Нобъл от дузпа и Карлтън Коул. /БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева