Свързани новини

05.08.2022 11:08

Американска баскетболна звезда бе осъдена в Москва

Видян 4787 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

31-годишната американка Бритни Грайнър - една от най-добрите баскетболистки в света, бе осъдена на 9 години затвор за контрабанда на наркотици от съд в Химки, Русия. Американската гражданка е призната за виновна по чл. 228 (Незаконно придобиване или притежание на наркотици) и 229 (Контрабанда на наркотици в значителни размери) от Наказателния кодекс на Руската федерация.


По време на дебата прокуратурата поиска американката да бъде осъдена на 9 години и половината затвор. В последното си изказване баскетболистката заяви, че признава вината си, но не е искала да наруши руското законодателство. Тя допълнила, че разбира грешката си и че е използвала наркотика, за да се справи с постковид стрес, като поиска прошка от съотборниците, родителите и своята съпруга. Грайнър завърши речта си с думите: "Надявам се, че вашата преценка няма да сложи край на живота ми".


Американката беше задържана с масло от хашиш на летище "Шереметиево" на 17 февруари.


На този ден Бритни каца от САЩ в Русия и докато минава през зеления коридор, привлича вниманието на обучени кучета. След щателно претърсване Грайнър е задържана. За самото задържане бе съобщено публично в началото на март. В багажа ѝ са намерени вейпове, които са пълни с течност със специфична миризма. Вещото лице установило, че течността е масло от хашиш.


На 28 юли беше съобщено, че администрацията на САЩ е предложила обмен на Бритни Грайнър и нейния сънародник Пол Уилън за руснака Виктор Бут.


Грайнър е избирана осем пъти за Мача на звездите на женската НБА, двукратен олимпийски шампион с отбора на САЩ (2016, 2020 г.); двукратен световен шампион (2014, 2018 г.); носител на огромен брой индивидуални награди.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените