Свързани новини

04.02.2019 16:02

Алберт Попов: Гоня първото място

Видян 1587 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сензацията в алпийските ски Алберт Попов заяви, че се чувства в отлична форма и гледа уверено към надграждане на успехите. В края на януари само за три дни той два пъти влезе в десетката на слалома в стартове от Световната купа.


"Чувствам се добре, малко изморен, но всичко си е заслужавало. В момента съм в страхотна форма и ще опитаме да я поддържаме до световното. Ще гледаме да я поддържаме и да уцелим деня", каза Попов в София.


Той заяви, че усеща, че мястото му е сред най-добрите. "Сред тези конкуренти се чувствам жив и съм готов за нови успехи." По думите му големите имена в спорта са останали "приятно изненадани" от постиженията му. "С първите резултати вече те забелязват и започват да ти казват "Здрасти". Дотогава бях никой."


Попов се надява на добри резултати на световното в Оре, а след това и на Световната купа в Банско. "С малкия залък идва и по-големият. Целите ми винаги са високи и ги следвам. Мечтая за първото място. Докато не застана на първото място, няма да се спра."


Скиорът допълни, че освен слалома, и гигантският слалом му е силна дисциплина. "В момента просто там се получи. В гигантския слалом също съм в страхотна форма, показвам на тренировки страхотни времена. Там все още целта ми е топ 30".


Световното първенство започна вчера и ще продължи до 17 февруари, когато завършва със слалома, а седмица след това идват състезанията в Банско.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Бончо 30.06.2019 14:08

    Давай, момче! Ти показа, че в спорта няма невъзможни неща и българите сме способни да изненадва най-големите в спорта. Алберт Попов е име, което тепърва ще се чува! Хубаво е, че му предстои състезание в Банско, за да може и тук да го видим колко е добър.

  • 002 Иван 30.06.2019 14:08

    Ако в България имаше по-добре развити ски курорти, щеше да има и подходящите условия за тренировки и каране на ски, и щяхме да имаме поне още няколко състезатели на световно ниво като Алберт Попов! Но заради „зелените“ сме без тях!

  • 001 Емо 30.06.2019 14:08

    Алберт наистина е сензация. Надявам се участието му в Банско да е повече от сензационно. Със сигурност ще отида да го подкрепя, той го заслужава!!!!

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак