Свързани новини

19.02.2020 09:29

4 пъти Агаси с допинг и нищо: Риос

Видян 1110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Марсело Риос обвини АТР в покриване на положителни проби на Андре Агаси.   Бившият №1 в тениса отправи сериозни думи към Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). 44-годишният чилиец заяви, че ATP е покрила много тенисисти, които са дали положителни допинг проби. Той даде пример с Андре Агаси, като по неговите думи американецът е хващан с допинг 4 пъти, но така и не е бил наказан.
"ATP е покривала допинг на много тенисисти, начело с Агаси. Хванаха го 4 пъти с допинг и ATP го покри, защото беше Агаси и без него тенисът отиваше на зле. ATP мирише на л***а", каза Риос пред чилийския вестник La Tercera.
В автобиографията си Агаси призна, че е дал положителна проба с метамфетамин, но е успял да избегне наказание, след като е излъгал ATP как веществото е попаднало в организма му. Риос, който бе начело на световната ранглиста в продължение на 6 седмици през 1998 г., обясни, че в миналото тенисистите рядко са били проверявани за допинг и за цялата си кариера той е дал само три проби.
Чилиецът обвини ATP и в това, че е давала предимство на определени тенисисти с избора на настилки за турнирите. "Турнирите Мастърс в края на сезона винаги бяха на бързи настилки, за да може Пийт Сампрас да ги печели. Само аз и Серхи Бругера (бивш №3 в света) говорихме, че трябва да е различна настилка всяка година. И кой беше прецакан? Южноамериканците. Заради някои настилки тялото ми започна да страда още на 26. Тенисът ти дава много пари, но те оставя разбит", завърши бившият №1 в мъжкия тенис.

 


Снимка: БГНЕС




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще