Adam Beyer

Свързани новини

25.05.2022 15:12

Задава се Solar Summer 2022

Видян 2303 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За втора поредна година Бургас става домакин на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас. SOLAR Summer е едно от най-емблематичните събития на Ялта клуб с редица морски издания, които остават завинаги в историята на българската музикална сцена.


 


На 12 и 13 август фестивалът се завръща на пристанището в Бургас  за двудневно парти със силен лайнъп, включващ ключовите световни фигури в техно и хаус музиката. На специално изградената сцена в двата дни ще видим Adam Beyer, Ilario Alicante, Joseph Capriati , Loco Dice и резидентите на YALTA CLUB – Liubo Ursiny и Stephen Popov.



Фестивалът започва в петък, 12 август, с откриващ сет от Stephen Popov. В същата вечер ще посрещнем и първия специален гост на фестивала Joseph Capriati – добре познат на публиката с дългите си маратони зад пулта и добре продуцирани техно и хаус парчета.


 


От 2007 г. насам Capriati остави отпечатъка си на многобройни събития по целия свят и издаде любими рилийзи за лейбъли като Drumcode и CLR. Докато сингълите му включват предимно минимал техно парчета, албумите му демонстрират неговата гъвкавост – от даунтемпо и дръм енд бейс парчетата в „Save my Soul“ от 2010 г. до селекциите в „Metamorfosi“ от 2020 г., които са вдъхновени от гараж хаус и транс музиката. Още един дълго аплодиран артист ще е на сцената в петъчната вечер, а именно Loco Dice.


 


Артист с енергично звучене, точно каквато е и неговата личност. Той е човек с уникална перспектива и способност да предава посланията си по редица начини – от създаване на бийтове до дизайн на саундтракове, от модни линии за дрехи до неповторими диджей сетове. Музиката му, както и самият той, е изпълнена със специфичен характер, който продължава да го държи на челните позиции на световната сцена. Собственикът на лейбъла Desolat и резидент на топ клубове в Ибиза, като DC-10 (Circoloco) и Ushuaïa (Used&Abused), се завръща за SOLAR SUMMER, за да ни отведе в енергичния си свят с непознаващата границимузика.


 


Фестивалът продължава на 13 август, събота, със сет от Liubo Ursiny, резидент на YALTA CLUB. Веднага след него публиката ще има удоволствието да посрещне една безспорна техно икона с непоклатимо музикално наследство – Adam Beyer. От шведската ъндърграунд сцена до върховете на световната, той не  спира да играе ръководна роля във формата на съвременното техно, както го правят малко артисти от неговото време.


 


С фокусиран поглед върху техно звученето, той успя да превърне Drumcode в универсална марка, призната по всяка точка на света. От бутикови събития и фестивални сцени до разширяване на радиопредаването му в повече от 53 държави, лейбълът продължава да предлага най-съвременното от света на електронната музика. Не на последно място, край на втората фестивална вечер ще даде диджеят, който може да накара всеки да танцува – Ilario Alicante. За него всички успехи през последните години се дължат на едно.


 


Той е започнал като почитател на клубната сцена и все още се смята за такъв, така че не спира да поддържа жизненоважната връзка с дансинга. Възходът на италианеца е стремглав, с рекорден дебют на Time Warp на 15 -годишна възраст, два собствени лейбъла (Deep Moves и Virgo) и забележителни продукции за редица световни лейбъли. Важна част от кариерата му са рилийзите за Drumcode. Toй се появява за първи път в лейбъла през 2016 г. с вълнуващия трак „Temporary“, след което следват сингълите „Awakened“ и „Figures & Echoes“. През изминалата година излезе и последната му продукция за Drumcode, „Rave Soul“, която задълбочи приноса му към лейбъла с пулсиращи бийтове и мелодични преходи.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей