Хитовата поредица „За всички създания – големи и малки“ се завръща в ТВ дома на епичната драма - Epic Drama с новия си трети сезон на 7 ноември и ще бъде тук всеки понеделник от 22:00 часа

Свързани новини

03.11.2022 11:15

За всички създания – големи и малки се завръща

Видян 844 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Хитовата поредица „За всички създания – големи и малки“ се завръща в ТВ дома на епичната драма - Epic Drama с новия си трети сезон на 7 ноември и ще бъде тук всеки понеделник от 22:00 часа. Приключенията на може би най-известния ветеринарен хирург в историята и литературата, Джеймс Хериот, продължават в Йоркшир Дейлс. Сериалът е базиран на поредица световни бестселъри, продадени в над 60 млн. копия, от Джеймс Алфред Райт, с артистичен псевдоним Джеймс Хериот, вдъхновени от собствения му опит като ветеринар.


Още от първите кадри на сезон трети се усеща, че предстоят големи промени. Пролетта на 1939 г. е и хората в Англия се готвят за война. Джеймс (в ролята е дебютантът Никълъс Ралф), обаче, няма нужда да се тревожи, че може да бъде мобилизиран; като ветеринар той е защитен от това, но някои от приятелите му се записват като доброволци. Добросъвестният доктор и Хелън (в ролята е носителката на Оскар Рейчъл Шентън) се приготвят за сватбата си и за бъдеще, изпълнено с несигурност, докато светът се обръща с главата надолу. “Героите, разбира се, не знаят какво им предстои”, казва актьорът Никълъс Ралф в няколко свои интервюта.


“Те знаят, че войната не е шега работа и е доста плашеща перспектива. Джеймс е младоженец и съгражда нов живот с Хелън. Това, че някои отиват доброволци може да доведе известно чувство на вина и напрежение за него, тъй като ветеринарите са освободени от това задължение.” Зигфрид, по-възрастен от Джеймс и по-ексцентричен, собственик на Скелдейл Хаус, вече е бил на война и изпитва други чувства при перспективата за нов военен конфликт. “Той се разпъва малко като октопод, в опит да обхване твърде много различни неща, хора и живота си въобще, до колкото му е възможно”, казва актьорът в костюма на Зигфрид, Самуел Уест, известен с ролята си в „Хауърдс Енд“ (за която има и номинация за BAFTA). Самуел има епизодични появи и в сериалите „Гранчестър“ (в момента по Epic Drama), „Короната“ и „Западен свят“ на НВО. “За младите войната е просто една голяма игра, но тези от нас, които са видели Първата казват:


„Нямате ни най-малка представа в какво се забърквате!” За щастие, снимките на трети сезон далеч не са така страховити, както надвисналото усещане за наближаваща война; има, обаче, затруднения с някои животни. “Котките не подлежат на дресировка”, оплаква се актьорът Никълъс Ралф. “В една сцена трябваше да правя преглед на котка, но всеки път, когато специалистът ни по животните излезеше за секунда, котката просто изригваше.” За късмет, кравите – ветерани в актьорския състав от предишните сезони не създават подобни проблеми.  Знайно е, че зрителите си умират за хубава сватба!


Същото се оказва и с Рейчъл Шентън (актрисата е в ролята на местната фермерска дъщеря Хелън). “[Снимките на сватбената сцена] бяха страхотни! Беше малко мразовито, защото снимахме този епизод в началото, около март, но слънцето се показа“, спомня си актрисата. “Най-хубавото на тези снимки беше, че всички бяхме заедно, цялата банда от Скелдейл.” Актрисата разкрива, че истинските деца на Джеймс Хериот също са присъствали. “Малко сюрреалистично беше. Сигурно и за тях е било така – все едно гледат как родителите им се женят. Винаги са изказвали подкрепа и комплименти за нашите превъплъщения като Джеймс и Хелън.”


“Във време, в което сме изправени срещу толкова много предизвикателства в ежедневния си живот, наистина е голяма радост да се пренесеш обратно в красивите Йоркшир Дейлс и да те приветства милото семейство на Скелдейл Хаус, пленило сърцата на толкова много хора по цял свят,“ казва изпълнителният продуцент на сериала. „За всички създания – големи и малки“ се завръща по Epic Drama с новия си трети сезон на 7 ноември и ще бъде тук всеки понеделник от 22:00 часа. Маратон на първи и втори сезон не пропускайте в събота и неделя следобед – на 5 и 6 ноември.

 

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху