01/04

Свързани новини

24.12.2020 11:42

Вижте коледните картички на кралското семейство за 2020 г.

Видян 2325 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Всяка година кралското семейство пуска набор от сладки снимки, които правят корицата на годишните им коледни картички. За радост на феновете на кралските семейства, първите официални снимки тази година започват да се появяват; най-новото, което излиза на бял свят, е на херцога и херцогинята на Съсекс, които са споделили първата си картичка след Megxit.


 


 


Картичката на двойката не е снимка, а стилизирана рисунка. Изображението показва тричленното семейство, седящо до Wendy House, малка къща за игра на деца, достатъчно голяма, за да побере едно или повече деца. Тя е разположена в градина, а тримата са заедно с двете си кучета, включително спасителното Гай Бийгъл. Едногодишният Арчи Маунтбатън-Уиндзор май е одрал кожата на баща си с червената си коса.


 


Съобщението към картичката гласи: Тази година ние като семейство направихме дарения за няколко благотворителни организации, имайки предвид вас.
От местна калифорнийска организация, която помага на бездомни семействата, до двe от нашите покровителства във Великобритания:
едното, което подкрепя животните и благополучието на общността, а другото - мемориален фонд за любим приятел,
който помага за образованието на децата и борбата с бедността в Уганда, ние почетохме тяхната работа от името на всички нас.


Коледна картичка на принц Едуард и графинята на Уесекс 2020



Принц Едуард и графинята на Уесекс споделиха собствената си картичка. Трогателното изображение показва най-малкия син на кралицата и съпругата му. Едуард и Софи могат да се видят усмихнати, докато седят върху бала със сено. Те изглеждат весели и спокойни при посещението си в градската ферма на Воксхол. Носенето на интелигентни тоалети в допълваща се цветова палитра - сакото от туид на Earl’s почти съвпада с маслиненозеления панталон на съпругата му. Споделена в Twitter от получател, картичката е подписана от Едуард, Софи и двете им деца, лейди Луиз Уиндзор, на 17 години, и Джеймс, виконт Северн, на 13 години.


 


Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол и херцогът и херцогинята на Кеймбридж по-рано споделиха коледните си картички на 16 декември. Картичката на Чарлз и Камила се отличава със зашеметяващ образ на кралската двойка, седнала на слънце в градината в Birkhall, тяхната шотландска резиденция. Двамата са седнали на пейка, заобиколени от изобилие от зеленина и цветя, а Камила се обляга на съпруга си и се усмихва на камерата, докато Чарлз гледа в далечината. Те изглеждат щастливи и спокойни, всеки в елегантни якета и ризи, докато Чарлз е с кремави панталони, а Камила носи стилни дънки. Снимката е направена най-вероятно през лятото, през което двойката прекарва известно време в шотландското си имение.


 


Изборът на херцог и херцогиня на Кеймбридж за картичка през 2020 г., изглежда, улавя по-скорошен семеен момент. Изображението на коледната картичка, кралска традиция, с участието на херцога и херцогинята, заедно с трите им деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи изтече във Facebook от кралски фен. Снимката вече е официално пусната от двореца. На нея се вижда как семейството седи на бали сено с купчина дърва зад тях.

 На снимката принцеса Шарлот сияе пред камерата, докато седи в скута на Кейт.

Принц Луи седи между двамата си родители, весело се смее, с почти затворени очи. Междувременно принц Джордж, облегнат на краката на баща си Уилям, се присъединява към големите усмивки. Смята се, че снимката е направена съвсем неотдавна в семейната резиденция Anmer Hall в Норфолк, тъй като кралските особи са облечени в зимни дрехи.

Когато картичката бе пусната от фен страницата Royalty 101, излезе и следното съобщение към картичката: „На всички невероятни служители на Националната здравна служба. Пожелавам ви честита Коледа и Нова година.

Според някои източници вътре е имало и ръкописна бележка от херцога на Кеймбридж, която гласи: „Никога няма да можем да ви се отблагодарим за цялото посвещение и жертви, които трябваше да направите тази година. Ще бъдем вечно благодарни".






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.12.2020 12:36

    Прекрасни коледни картички. Аз бих използвала подобни, макар че съм много доволна от тези, които има в https://pozdravime.com/koleda/ и въпреки всичко весела Коледа на всички!

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!