Изненадващо е, че отне толкова време. След като се превърна в един от най-гледаните сериали в историята на стрийминга, Уензди беше подновен за втори сезон от Netflix.

Свързани новини

27.03.2023 11:24

Уензди се завръща с призрачен втори сезон

Видян 3235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Изненадващо е, че отне толкова време. След като се превърна в един от най-гледаните сериали в историята на стрийминга, Уензди беше подновен за втори сезон от Netflix.

В тийзър, пуснат от Netflix, Wednesday (Джена Ортега) с глас зад кадър, накъсан със сцени от първия сезон, като казва: "През последните няколко седмици бях преследвана, преследвана и имитирана милиони пъти в интернет. Това беше чисто мъчение. Благодаря ви."

По-конкретно, тя има предвид скандалната танцова сцена, която се разпространи в TikTok и в която милиони имитираха ексцентричните движения на Уензди на фона на "Goo Goo Muck", включително и самата кралица на странния поп Лейди Гага. Останалата част от трейлъра включва песента на Гага "Bloody Mary" като подкана.

Пуснат точно навреме за празнично гледане на 23 ноември, Уензди се превърна в третия най-популярен сериал на Netflix за всички времена след "Странни неща" и "Игра на калмари". В изявление водещите на сериала Алфред Гоф и Майлс Милар казват: "Беше невероятно да създадем сериал, който се свърза с хората по целия свят. Развълнувани сме да продължим мъчителното пътешествие на сряда във втори сезон. Нямаме търпение да се гмурнем с главата напред в поредния сезон и да изследваме причудливия страховит свят на Nevermore. Само трябва да се уверим, че  Уензди първо не е изпразнила басейна".


Действието се развива в академията "Невърмор" - пансион за деца със свръхестествени дарби, а Уензди разширява оригиналната история на семейство Адамс, като добавя нови фентъзи елементи към любимата история. Все още няма обявена дата на излизане или актьорски състав за втория сезон, но се надяваме, че ще видим завръщането на любимци на феновете като Катрин Зита-Джоунс в ролята на най-скъпата майка Мортиша Адамс, Джой Съндей в ролята на съперницата на Сряда, Бианка, и симпатичната съквартирантка на върколаците Енид (Ема Майерс).


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей