Свързани новини

25.01.2013 11:02

ТВ водещ на съд - не плаща издръжка на детето си

Видян 4731 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ТВ водещият Иво Андреев е изправен пред съда от бившата си половинка Вили Асенова, тъй като не плаща издръжка на детето им, съобщи Блиц.


Синоптикът отказвал да дава каквито и да било пари и спортната журналистка го даде на Темида. Лагери в защита на единия и другия са сформирани в Нова телевизия. Повечето журналисти обаче осъждат Андреев, задето не издържа рожбата си. За петгодишния Никола сега се грижи само майката. Виолета Асенова иска от съда и родителските права над детето, като двата казуса са обединени в едно дело. Първоначално тя била във възторг от бащата на детето си и не пестяла хвалби пред колегите си. Тя обаче отказа да се омъжи официално  за него, което, според техните колеги, изнервило Андреев.

През 2008 г. той заяви пред медиите, че най-романтичният момент тепърва му предстои, но явно не му било писано да мине под венчило поне засега.

Репортер на БЛИЦ присъства на първото бракоразводно дело на водещия и бившата му половинка. На следващото заседание вече ще бъдат викани свидетели. Журналистката е поканила за свой защитник Жоро Игнатов, който беше редактор на "Искрено и лично", а сега е в "Съдебен спор" с Нана.

За Иво Андреев казват, че е като прелетна птичка из родния ефир. Навремето той заряза сладката си работа в прогнозата на bTV и стана водещ на телевизионна игра. Само че шоуто се оказа пълен провал и Андреев беше изхвърлен без колебание от шефовете си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци