Това е класически романтичен филм, поради което е още по-изненадващо, че Робъртс заяви, че филмът може да се окаже провал

Свързани новини

04.07.2022 10:48

Трейлърът на Билет за рая предвещава завръщането на Джулия Робъртс

Видян 2236 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От последната роля на Джулия Робъртс в романтична комедия изминаха цели 20 години и не е загадка защо с "Билет за рая" тя се завръща към жанра, който й донеса слава.

"Това се получава само ако е Джордж Клуни", спомня си Робъртс неотдавна за сценария. "И ето, Джордж почувства, че работи само с мен. " Забавно е, че героите им в петия им общ филм биха направили всичко, за да не се съберат отново.

В трейлъра, който беше представен в сряда, Робъртс и Клуни са в ролята на разведена двойка, чийто брак се е разпаднал преди десетилетие и половина.


Двамата не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си. В Билет до рая, за да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Кейтлин Дивър), заедно с най-добрата си приятелка (Били Лорд), заминава на пътешествие в Бали.



Когато младата жена се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си, в името на любовта. Но не и ако мама и тате (Робъртс и Клуни) имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени, да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно?



И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов? Първият трейлър на Билет до рая разкрива част от трогателна история, хумора, романтиката, забележителните и ужасно забавни актьорски превъплъщения на звездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и невероятно красива природа, които ще очароват зрителите пред екрана.



Режисиран от Ол Паркър (Mamma Mia! Отново заедно) и заснет на локация в Куинсланд, Австралия, филма ще предложи на зрителите в киносалоните перфектното бягство от есенната реалност. свен режисьор на Билет до рая, Ол Паркър е и сценарист заедно Даниел Пипски. Продуценти са Тим Бивън, Ерик Фелнър, Сара Харви, Дебора Болдърстоун, Джордж Клуни, Грант Хеслов, Джулия Робъртс, Лиса Робъртс Джилиън и Мелиса Ярес Джил. В ролите са Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Кейтлин Дивър, Били Лорд, Лукас Браво и др. езервираме своя Билет до рая тази есен само в кината.



Това е класически романтичен филм, поради което е още по-изненадващо, че Робъртс заяви, че филмът може да се окаже провал. "Вероятно ще бъде ужасен, защото има твърде голям потенциал да бъде страхотен", каза тя пред Variety миналия месец. "Той просто ще се взриви сам. " Преценете сами, като видите трейлъра преди премиерата на Ticket to Paradise на 21 октомври.



 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния