Том Круз в Кан

Свързани новини

18.05.2022 18:07

Том Круз: Не ме взеха на първото прослушване

Видян 5485 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не ме взеха на първото прослушване, но получих роля, малка роля, на второто и бях щастлив. Продавах коледни и други картички по онова време. Исках да правя кино, за да опозная света. Да пътувам. Сега го правя, за да покажа света на хората: за това са филмите ми, не за мен", призна пред 19' Том Круз.




"Целите екипи са важни, не само актьорите и режисьорите. Покрай киното всички те ме научиха и да карам самолет, и да пея, и да танцувам, и на акробатика, и на скокове с парашут. Последното като дете го бях пробвал от покрива у дома, мама щеше да ме пребие", разказа още суперзвездата на мастърклас 2 часа преди премиерата на Топ Гън: Маверик на феста в Кан. Филмът във втората си част вече не е за противоборството между хората, а с машините.




"Винаги питайте, винаги пробвайте, не се страхувайте дори на някого да се видите глупави", посъветва той. "Такъв съм бил винаги, така станах привилегирован.И досега ходя да гледам филмите си сред хората, в обикновени кина. С кепе съм и често дори не ме забелязват", издаде той.




На 59 г. той е в мега форма, не много по-различна от онази преди точно 30 г. в Далече, далече. С опънато по тялото черно поло, копринени чорапи и лъснати обувки, той спечели публиката на мастъркласа си с искреност и интелект, каквито показват малцина негови колеги.  ВИЖ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!




Борис Ангелов,
спецпратеник на 19'. Кан



снимки: Борис Ангелов








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кинокритика Олеандер Мак' Ин Тошев-Кара-Ботушеф 19.05.2022 00:36

    Трябваше и на второто да не те вземат! По-добър би бил вместо актьор, като пастор в твоята Черква на Учените (Church of Scientology)

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп