Костюмът на Шаламе е особено свеж, тъй като беше взет от пролетната колекция дамско облекло на Никола Гескиер за 2022 г.

Свързани новини

28.03.2022 11:36

Тимъти Шаламе с дамски Луи Вюитон на Оскарите

Видян 1986 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тимъти Шаламе винаги ще се представи добре на червения килим. Звездата е колкото моден, толкова и кинозвезда. Той винаги се облича рисково, независимо дали е с пайети на Louis Vuitton или с костюми с цветя на Alexander McQueen. На церемонията по връчването на Оскарите тази вечер Шаламе продължи тази поредица. Той позира пред камерите в черен костюм с пайети на Louis Vuitton - без риза - и моментално запали неговите заклети фенове.




Костюмът на Шаламе е особено свеж, тъй като беше взет от пролетната колекция дамско облекло на Никола Гескиер за 2022 г. Предвид елегантната кройка и изчистените линии на визията, той може да бъде носена от всеки. Шаламе доказа, че непреходният дизайн не трябва да се ограничава от пола. Изборът му на аксесоари обаче го направи малко по-мъжествен.


 


 


Той съчетава двукомпонентния костюм с елегантни лачени ботуши до глезена - една от характерните му обувки за червения килим!- и пръстени от бяло злато на Cartier. Многопластовите огърлици, също от Cartier, бяха изискан завършек. Като цяло това беше ефективен урок за подхода към обличането "по-малко е повече". С убийствен костюм и щипка кожа наистина нямате нужда от много други неща!


   Вижте снимки от червения килим ТУК!


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на