Свързани новини

14.03.2020 09:17

Театър Възраждане онлайн днес с „Ало, ало!“

Видян 2256 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След огромния успех, който пожъна първото наложено от коронавируса пряко излъчване онлайн на спектакъл без публика от залата на театър „Възраждане“  - пиесата „Вуйчо Ваньо“ на Чехов под режисурата на Григор Антонов, общинската трупа отново ще зарадва почитателите си. Утре (14 март, събота) от 19 часа в платформите на театъра в Интернет ще се предава друг от абсолютните хитове в репертоара му – комедията „Ало, ало!“ от Джеръми Лойд и Дейвид Крофт.


 


В постановката на директора Роберт Янакиев участва почти целият екип на театъра - Свежен Младенов, Донка Аврамова-Бочева, Анатоли Лазаров, Мариана Жикич, Мира Върбанова, Георги Златарев, Христо Ботев Станчев, Лили Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Виттория Николова, Боян Младенов, Жана Рашева и др. Публиката ще има възможност да се срещне, но виртуално, с любимите си герои от едноименния френски сериал – Рене, хер Флик от Гестапо, преданата секретарка Хелга, решителната Мишел от Съпротивата и останалите...


 


„Излъчването, което осъществява @STREAMER.BG, можете да гледате безплатно или с билети от 1 лев; 10 лв.; 50 лв.(за който желае да ни подкрепи по-сериозно), разпространявани от @urboapp.com“, поясняват от екипа.


 


Представлението „Вуйчо Ваньо“ на 10 март бе наблюдавано във Фейсбук и Инстаграм профилите на театъра от близо 4000 зрители от страната и наши сънародници от други държави, включително Афганистан, Исландия и т.н. Във възторжените си коментари много от тях питаха как биха могли да заплатят билет онлайн за преживяното вълнение да гледат български театър. „Още сме опиянени и в еуфория от срещата ни снощи тук! Благодарим ви за тези два часа, в които бяхме заедно в един огромен театър с невидими граници!


 


Очаквайте ни скоро пак...“, написа на следващия ден в социалните мрежи театралният шеф Роберт Янакиев, по чиято идея бе реализирана транслацията. Така една от най-малките театрални зали в столицата, събираща 80-100 зрители, може символично да стане една от най-големите у нас, предава Монитор.


 


 Представлението може да проследите ТУК!!!


 


Снимка: Театър "Възраждане"




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще