Трудно е да си представим как 16-годишната гимназистка с широко отворени очи Кристи Търлингтън не иска да напусне хотелската си стая в Париж за втората си фотосесия за американския Vogue. Коя е младата жена, която я изведе на пътя към Кан?

Свързани новини

13.01.2023 10:01

Супермоделите отдадоха почит на Татяна Патиц

Видян 1330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трудно е да си представим как 16-годишната гимназистка с широко отворени очи Кристи Търлингтън не иска да напусне хотелската си стая в Париж за втората си фотосесия за американския Vogue. Коя е младата жена, която я изведе на пътя към Кан?

Това е Татяна Патиц, която е само две години по-възрастна от Търлингтън, но вече живее европейската модна мечта във Франция.

Пиенето на шампанско и яденето на "Тоблерон" изглеждаше върхът на изтънчеността за Кристи, която можеше цял ден да гледа как нейният ментор пуши цигари - и в крайна сметка го направи, докато пътуваха заедно по света, подбирайки други свежи таланти, които да се присъединят към това, което в крайна сметка щеше да се превърне в оригиналната група от модели - група, която сега е загубила едно от ключовите си лица.


Бяхме бебета заедно и израснахме заедно", каза Синди Крауфорд, когато научи новината за смъртта на Патиц на 11 януари. "Намирам я за мека, чувствителна, мила, любопитна и кой би могъл да забрави тези пронизващи очи?" Хелена Кристенсен се включи, за да сподели любовта на своята спокойна и грациозна приятелка към природата, а Клаудия Шифър отбеляза, че е трудно "да разберем, че някой толкова млад ни е напуснал". Татяна е само на 56 години.


Основната тема на възпоменанията, които заваляха след новината, предизвикала шок в индустрията, беше, че Патиц, макар и може би най-загадъчната и дистанцирана от своите колежки, според Шифър е била "истински член на бандата супермодели".


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни