В програмата са включени спектакъла Следобедът на един фавн на хореографа Мила Искренова и специално подбрани фрагменти с хореография на Аршак Галумян (Германия), Ангелина Гаврилова, Мириам Енгел (Израел), Филип Миланов и Боряна Сечанова

Свързани новини

30.06.2022 16:25

София става столица на мюзикъла

Видян 1759 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В София стартира Фестивал на музикалния театър, а спектаклите ще се играят на сцена Парк Военна Академия.  На 1-ви юли гостува мюзикълът Някои го предпочитат горещо на Народен театър - Ниш, Сърбия.


Музикалното шоу е по мотиви от едноименната филмова комедия от 1959 година на Били Уайлдър. В ролята на Шугър Ковалчик, изпълнена от неповторимата Мерилин монро, гледаме звездата на Народния театър на Ниш - Драгана Михалович. Кой е Големанов на Държавна опера - Русе гостува на 2 юли.


Иво Сиромахов създава либретото по пиесата на Ст. Л. Костов Големанов, която е изключително актуална и днес. Сатирата, изказана чрез текста на либретиста е въплътена в музиката на композитора Георги Костов.


На 3 юли Балет Арабеск ще представя своята Лятна гала .В програмата са включени спектакъла Следобедът на един фавн на хореографа Мила Искренова и специално подбрани фрагменти с хореография на Аршак Галумян (Германия), Ангелина Гаврилова, Мириам Енгел (Израел), Филип Миланов и Боряна Сечанова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата