Шоуто на Блондинките

Свързани новини

25.05.2023 11:25

Шоуто на Блондинките отпразнува 15 ЧРД

Видян 2380 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шоуто на Блондинките по Радио Fresh! отпразнува своя 15-и рожден ден с грандиозно парти. Любимото радио на модерните хора събра по едно и също време, на едно място най-обичаните звезди на България, партньори на медията, популярни личности, инфлуенсъри и fresh приятели.  „Вълнуваме се всеки ден преди ефир и ще продължаваме да сме в радиото, докато тази емоция ни държи“-споделиха водещите Цвети и Елена, минути преди да се качат на сцената и обявят първата музикална звезда на вечерта-Дара Екимова. Изпълнителката на „Недей да ме будиш“ даде горещ старт на събитието с мини сет от любими хитове. 


Партито продължи със забавен експеримент, който се случи за пръв път на живо: радиопредаване пред публика. Както правят всяка сутрин в шоуто си, водещите Цвети и Елена провокираха гостите си с пиперлив въпрос, а най-интересните отговори получиха луксозни награди. Личните адмирации на Блондинките отидоха за смелите „включвания“ на Джулияна Гани, „ергенката“ Пам, инфлуенсърите Калина Кузманова и Radostna, Ева Веселинова, Васко Мавриков, забавната #EVA, стендъпърите Георги Николов-Жорони и Венсан, изключителния Енчо Керязов, Боби Ваклинов и актрисата Ирина Първанова-Раши. Горещата точка на парти кипене, в клуб Black&White, достигна с фантастичен концерт на Миро. Неговото участие бе специален подарък от екипа на медията към “Шоуто на Блондинките”, а водещите не успяха да скрият емоцията си, когато Миро влезе в залата с емблематичното  Happy Birthday.


Любимият изпълнител на Цвети и Елена, не само че създаде неповторими моменти с мега хитовете си, но и покани всички „пеещи“ гости на партито да излязат на сцената. Дивна, Поли Генова, VenZy, Нора Караиванова, братя Аргирови, Дамян Попов, дует Expose, Тео Койчинов, Дара, Мила Роберт избухнаха в имровизиран джемсешън, а това  направи вечерта повече от незабравима. “Шоуто на Блондинките” и целия екип на Радио Fresh! благодарят на всички приятели и партньори, с които са заедно през изминалите 15 години и обещават поне още толкова забавление в ефир и винаги най-добрите хитове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв