В клипа от събитието за фенове на стриймъра Tudum Имелда Стаунтън се представя като новата кралица Елизабет в сериала, като същевременно отдава почит на предишните кралици Оливия Колман и Клеър Фой.

Свързани новини

06.07.2022 09:40

Сезон 5 на Короната: какво знаем

Видян 4896 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Короната ще продължи много по-дълго, отколкото смятахме досега. Въпреки че по-рано беше обявено, че петият сезон на сериала ще бъде последен, Netflix потвърди, че сериалът ще продължи и след пети сезон. Най-големият проблем обаче е, че поради забавяния, свързани с коронавируса, феновете ще трябва да чакат по-дълго от обичайното, за да се завърнат.


Въпреки това, дори и след отлагането, Netflix вече започна да обявява членовете на новия кралски актьорски състав. (Подобно на Клеър Фой и Мат Смит от сезони 1 и 2, Оливия Колман и компания ще бъдат заменени от нови актьори за сезони 5 и 6, за да се отрази изминалото време. ) Ето какво знаем за следващата част на "Короната", кой ще участва в нея и кога да я очакваме.


Премиерата на сезон 5 на The Crown ще бъде през ноември 2022 г.

 Netflix публикува снимка от снимачната площадка на The Crown, както и ориентировъчен премиерен месец. В клипа от събитието за фенове на стриймъра Tudum Имелда Стаунтън се представя като новата кралица Елизабет в сериала, като същевременно отдава почит на предишните кралици Оливия Колман и Клеър Фой.


"От името на актьорския състав и екипа очакваме с нетърпение да ви представим следващия сезон на "Короната" през ноември 2022 г. ", казва тя.

 
Netflix публикува първите официални снимки на Елизабет Дебики и Доминик Уест като Даяна и Чарлз.Елизабет Дебики и Доминик Уест представят принцеса Даяна и принц Чарлз в новия сезон. А сега най-накрая ги виждаме в образ.


На два нови официални кадъра от петия сезон на "Короната" Дебики се вижда легнала на дивана с едва доловима усмивка на лицето, а Уест е облечен в характерния за принц Чарлз кафяв костюм и е загрижен.

Клаудия Харисън се превъплъщава в принцеса Анна на снимачната площадка.


Официално се появява нова принцеса Анна. Актрисата Клаудия Харисън е заснета на снимачната площадка в костюм на принцеса Анна, докато снима сцена със своята колежка и екранна майка Имелда Стаунтън.

На новите снимки Харисън е облечена в класическа униформа на Ан, включваща небрежна тъмносиня парка, огромни слънчеви очила, шал за коса и характерната й прическа буфан.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.