Гражданският иск е подаден в окръг Санта Фе, Ню Мексико, от името на Матю Хътчинс, съпруг на покойната операторка Халина Хътчинс, и 9-годишния син на двойката

Свързани новини

16.02.2022 10:08

Съд за Болдуин заради убийството на снимачния терен

Видян 1419 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във вторник семейството на жена, убита по време на снимките на уестърна Ръжда, подаде иск за неправомерна смърт срещу актьора Алек Болдуин и други лица, твърдейки, че те са пренебрегнали няколко стандартни практики в индустрията, предназначени да осигурят безопасността на снимачните площадки.




Гражданският иск е подаден в окръг Санта Фе, Ню Мексико, от името на Матю Хътчинс, съпруг на покойната операторка Халина Хътчинс, и 9-годишния син на двойката.




"В иска са посочени имената на Алек Болдуин и други лица, които са отговорни за безопасността на снимачната площадка и чието безразсъдно поведение и съкращаване на разходите са довели до безсмислената и трагична смърт на Халина Хътчинс", заяви адвокатът Брайън Паниш на пресконференция в Лос Анджелис.


 


Халина Хътчинс е убита, а режисьорът Джоел Соуза е ранен, когато 45-калибров револвер Колт, който Болдуин използва по време на репетиция, изстрелва боен куршум. Филмът, на който Болдуин е и продуцент, се снима в ранчото Бонанза Крийк край Санта Фе, Ню Мексико.




Аарон Дайър, адвокат на Болдуин и други продуценти на "Ръст", заяви: "Всяко твърдение, че Алек е бил безразсъден, е напълно невярно. "




Актьорът от "30 Rock" и "Saturday Night Live" заяви, че му е било казано, че пистолетът е "студен" - термин от бранша, който означава, че е безопасен за употреба.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се