Според негов представител, който е потвърдил новината, актьорът е починал в съня си в Доминиканската република, докато е снимал последния си филм "Опасни води" заедно със Сафрон Бъроуз.

Свързани новини

27.05.2022 09:25

Рей Лиота, звездата от Добри момчета и Полето на мечтите, почина на 67-годишна възраст

Видян 2586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рей Лиота, звездата от "Добри момчета" и "Поле на мечтите", почина на 67-годишна възраст.




Според негов представител, който е потвърдил новината, актьорът е починал в съня си в Доминиканската република, докато е снимал последния си филм "Опасни води" заедно със Сафрон Бъроуз.


 


Лиота е роден в Ню Джърси и е изоставен в сиропиталище, преди да бъде осиновен на шест месеца. "В началото не разбирах как един родител може да се откаже от дете", казва той пред списание People.


 


"И така, имах тази енергия, че просто бях прецакан. И когато най-накрая срещнах биологичната си майка през 40-те години, вече не бях толкова ядосана за това. Това е просто още едно пътуване. "


 


 След малки роли в телевизията и малка роля в "Самотната дама" през 1983 г. , Лиота получава номинация за "Златен глобус" за "Нещо диво" през 1986 г. През 1989 г. се снима в "Полето на мечтите", а след това поема ролята на Хенри Хил в "Добри момчета" на Мартин Скорсезе.




"Ако имаш един филм, който хората помнят, това е чудесно. Ако имаш две, това е фантастично", казва той пред Guardian през 2021 г. за връзката си с гангстерската драма.




Режисьорът на "Добри момчета" Мартин Скорсезе отдаде почит на Лиота в изявление в четвъртък вечерта, като заяви, че е "абсолютно шокиран и опустошен" от смъртта му.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,