Със свидетелства за кариерата на легендарното сопрано се включиха директорът на Римската опера Франческо Гамброни и екс директорът на Ла Скала Карло Фонтана

Свързани новини

01.12.2022 15:28

Райна Кабаиванска с гала вечер в Рим

Видян 2663 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Гала вечер, посветена на Райна Кабаиванска, събра официални лица и ценители в Римската опера. Публиката посрещна голямата дива на крака с възгласи и емоции. "Обичам ви много", отвърна Кабаиванска и разтвори ръце за прегръдка за препълнената зала. Със свидетелства за кариерата на легендарното сопрано се включиха директорът на Римската опера Франческо Гамброни и екс директорът на Ла Скала Карло Фонтана. "Прекрасна си!


Още по-хубава сега, отколкото когато беше млада!",се провикна към сцената италианският дизайнер Роберто Капучи към своята муза. Арии и дуети от Белини, Пучини, Верди, Берлиоз и Сен-Санс представиха мецосопраното Вероника Симеони, сопраното Витория Йео и тенорът Андреа Каре – артисти от Школата Кабаиванска с международна кариера. Кабаиванска ще пристигне в София за четири спектакъла на Бохеми с нейните възпитаници, участници в майсторските й класове в НБУ. Представленията са в Софийската опера на 15, 16, 17 и 18 декември. На първата от тези дати оперната дива чества ЧРД и става на 88 години.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.