Пит, който има дългогодишни връзки с екологичната организация благодарение на работата си в Ню Орлиънс, трябваше да се появи на частна вечеря в едно от "най-големите частни имения в света, разположено в Бевърли Хилс".

Свързани новини

07.09.2022 10:01

Пуснаха Брад Пит на търг

Видян 1347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Charitybuzz обяви търг, който включваше вечер с Пит в подкрепа на Global Green и нова инициатива, която организацията с нестопанска цел стартира заедно с носителя на "Оскар".

Пит, който има дългогодишни връзки с екологичната организация благодарение на работата си в Ню Орлиънс, трябваше да се появи на частна вечеря в едно от "най-големите частни имения в света, разположено в Бевърли Хилс".


Спечелилият търга щеше да има възможност да присъства на събитието, да общува с Пит по време на отделеното му време "на четири очи", да се снима с него, да зададе няколко въпроса и да чуе за новото партньорство.


Участъкът трябваше да включва среща, вечеря и алкохолни напитки по време на тричасовото преживяване. В описанието ясно се посочва, че се очаква подходящо поведение и че "това не е възможност за създаване на мрежи, бизнес предложения или представяне на сценарии".


Този търг обаче беше внезапно закрит няколко часа след първоначалното му публикуване и вече не се предлага. Причината за отмяната му не е ясна, но се знае, че събитието все още е планирано да се проведе по план.


Global Green обединява общите интереси на хората, местата и планетата чрез програми в училищата, екопаркове, устойчиво развитие на бизнеса и други дейности, основани на партньорства. Пит не е единственото име с дръзко лице, което подкрепя Global Green като застъпник: Робърт Редфорд, Леонардо Ди Каприо, Едуард Нортън, Кевин Бейкън, Джесика Алба, Орландо Блум, Джули Боуен, Алисън Бри, Джеф Бриджис, Пиърс Броснан, Глен Клоуз, Лари Дейвид и Пенелопе Крус са сред тези, които също подкрепят организацията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак