Поли Хубавенска
01/02

Свързани новини

04.12.2023 16:09

Поли Хубавенска със специална награда от музикален конкурс в САЩ

Видян 1146 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българска песен има честта да бъде отличена в един от най-авторитетните музикални конкурси в САЩ. Песента "Light Of The Sun", композирана от Поли Хубавенска и Явор Русинов, продуцирана и изпълнена от Поли Хубавенска, спечели специална награда в The USA SONGWRITING COMPETITION.




29-тото издание на конкурса, познат като едно от водещите музикални събития на Америка, избра "Light Of The Sun" за носител на специален приз в категория „World”.
Самата Поли научава новината от организаторите, които се свързват с нея, за да я поздравят. „Регистрирах песента за участие през лятото, разказва Поли-Щастлива съм от признанието, още повече, че „Light Of The Sun“ реално присъства само в една категория и печели награда, за разлика от други песни, регистрирани в няколко.“

Конкурсът The USA SONGWRITING COMPETITION се организира от 1995-та година в САЩ и е със статута на едно от най-големите музикални събития за независими изпълнители. Кандидатстващите произведения  се оценяват според оригиналност, текст, мелодия и композиция. Песните се селектират от анонимно жури, съставено от най-авторитетните професионалисти в музикалния бранш, сред които продуценти от гигантите:  Sony Music Entertainment, Universal Music Group и Warner Music Group. Поради тази причина конкурсът се възприема като официален шанс независими таланти да бъдат „открити“ от големите музикални компании.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.