Ружи, ружи, бели ружи...

Свързани новини

27.02.2023 07:02

Пета част от сензационната книга на Минчев за криптокралицата Ружа Игнатова

Видян 15456 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

 19 минути представя ексклузивно първите глави на влязлата за печат книга Ружа Игнатова - измамница или жертва на нейния пиар лорд Евгени Минчев, който е и дългогодишен изповедник на изчезналата яко дим криптокралица и милиардерка, издирвана от спецслужбите на САЩ и други държави, включително и нашите по цял свят. Човекът, създал медийния образ на легендата, проговаря с пикантни разкази за томчето на издателство Ние жените, което ще бъде на пазара в средата на март.


Ружи, ружи, бели ружи...

Навлизането на Игнатова в конкурса Бизнесдама на годината всъщност не датираше от Голямата награда а от една бегла, но съществена номинация през, струва ми се 2012 година. Тогава мой почетен гост беше известната британски Пи ар Лиз Бруър, позната с работата си със супер звездата Шърли Беси и покойната днес Ивана Тръмп. По време на Руския бал, който проведох тогава в луксозен хотел в Правец, Лиз връчи на Ружа номинация за Бизнесдама на годината- международен бизнес. Оркестър Каручка, за чиито ръководител Митко научих, че е починал наскоро, си тръгнаха от там с не малко бакшиши от Ружа. Ружи, ружи, бели ружи сигурно кънтя над 25 пъти в мраморните фоайета.


Беше забавно съвпадение, че г-жа Бруър и Игнатова бяха облечени с вечерни дрехи в един и същи цвят. Дрес код не беше зададен, така че съвпадението изненада всички. Ружа се интересуваше от зодии и второто съвпадение беше, че и двете са от зодия Близнаци.


Обърканите ми спомени с Игнатова може би се дължат на факта, че никога не съм възнамерявал да ги описвам и систематизирам така детайлно. Някъде по това време тя ми изпрати автомобила си за да ме вземе до Thracian cliffs golf, с уговорката да бъда върнат обратно в Слънчев бряг, където обитавах един от президентските апартаменти на семейство Арабаджиеви.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.03.2023 00:26

    тези, дето ни крадат, а после тичат в Дубай, са доста жалки, вместо да правеха от България райска градина, киснат там и броят минаретата или ходят за разтуха да се попързалят в снежната зала - доста тъпо ежедневие

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху