Свързани новини

09.07.2021 13:07

Орлин Павлов влиза в ролята на мистериозен бизнесмен

Видян 1084 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Орлин Павлов се присъединява към звездния актьорски състав на хитовия български сериал „Пътят на честта“. Дългоочакваното продължение на драматичната поредица ще изненада зрителите с нови сюжетни линии и герои тази есен. Един от тях е Стивън – тайнствен бизнесмен с връзки в подземния свят, който се завръща след дълго пребиваване в Южна Африка. Героят на Орлин Павлов ще разтърси из основи живота на част от героите във втория сезон на сериала.


„Стивън е една интересна личност, една енигма. Живял е дълго време в чужбина и се прибира в България, защото неговия бизнес с „кървави диаманти“ е засегнат и така сериозно се набърква в отношенията на едни от основните герои в "Пътят на Честта". Живял е в чужбина и работи по различен начин, общува по различен начин – не е типичният български мъж. Стивън е възпитан и любезен, но в същото време пази много тайни“, разкри Орлин Павлов в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“. Той смята, че няма допирни точки с характера на героя си, но именно това го мотивира да се въплъти максимално добре в образа.


Утвърденият творчески тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева стоят зад завладяващото продължение на „Пътят на честта“, а режисьори на втория сезон на драматичния сериал ще бъдат трима от най-изявените български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги.


„Режисьорският състав е страхотен! Не съм работил с тях и за мен удоволствието е голямо, научавам много. Актьорският екип е страхотен, всички са много подготвени. Според мен хората ще гледат втория сезон още по-запалено, защото освен новите типажи, които са преплетени като истории, ще наблюдаваме и момент на личностни катарзиси, през които може би всеки един от тях ще премине“, споделя още Орлин Павлов за предстоящите обрати в сериала.


А как започна историята в „Пътят на честта“, зрителите могат да си припомнят от 12 юли. Първият сезон на драматичния сериал ще бъде излъчван всеки делничен ден в 20:00 ч. по NOVA.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни