03.08.2022 17:08

Неочаквана смърт и разтърсващи обрати в новия сезон на „Опасно изкушение“ от 8 август по bTV

Видян 4288 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Потопете се в света на контрастите с новите епизоди на вълнуващата поредица

Бутиков, модерен и непредсказуем, хитовият сериал „Опасно изкушение“ ще продължи да вълнува зрителите с новия си четвърти сезон, който стартира от 8 август (понеделник) от 20:00 ч. по bTV. Неочаквани обрати, нови герои и още по-заплетен сюжет очакват почитателите на драматичната поредица, която вече пета поредна година е на върха в южната ни съседка.

Новият сезон на „Опасно изкушение“ ще стартира с дългоочакваното отмъщение на Халит. Бизнесменът обещава и на трите жени в живота си – Йълдъз, Ендер и Шахика, да се ожени за тях и ги събира облечени в булчински рокли на една и съща церемония. Действията и решенията на Халит ще предизвикат поредица от събития, последиците от които ще костват нечий живот.

Междувременно в живота на Йълдъз, Ендер и Шахика се появява чаровният Чаатай (Берк Октай) – модерен млад мъж, който печели с лекота вниманието на жените, но досега не е давал надежди на нито една за сериозно обвързване. Срещата му с Йълдъз обаче ще разтърси из основи живота му и ще го накара да се промени.

Сюжетната линия става още по-заплетена, след като безскрупулната Шахика се жени за бащата на Чаатай – Хасан Али (Ердал Йозячълар) – и решава да го убие. А една бомба ще застраши живота на Йълдъз и Ендер... Коя ще оцелее след взрива?!

Любов, страст и лъжи се преплитат в хитовия сериал „Опасно изкушение“, а първокласният актьорски състав и качествената игра гарантират вълнуващи вечери на зрителите пред екрана. Главните роли се изпълняват от Шеввал Сам, Еда Едже, Несрин Джавадзаде, Берк Октай и др.

Епизодите на „Опасно изкушение“ са достъпни до 30 дни след излъчването им в ефира на bTV на btvplus.bg, както и 7 дни в аванс на VOYO.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Баба Фатидже 03.08.2022 22:34

    Поредната турска сапунка, за промиването на последните остатъци от акъл на българската рая! А каймаканина на васалната област Мутро-Клепто-Папуристан, валията Кара-Дайъ доволно потрива кунки.... Насладете се!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще