„Виж се само“ се ражда спонтанно, след като Калина Баткова (K.LINA) написва музиката и текста, а неочаквана среща със семейството на Михаил и Преслава Митеви, отвежда музикантите в студио, където познатата като дуетна половинка на F.O. - Peeva, решава да се включи

Свързани новини

17.11.2022 11:57

Неочаквана колаборация събира K.LINA и PEEVA

Видян 2080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Виж се само“ се ражда спонтанно, след като Калина Баткова (K.LINA) написва музиката и текста, а неочаквана среща със семейството на Михаил и Преслава Митеви, отвежда музикантите в студио, където познатата като дуетна половинка на F.O. - Peeva, решава да се включи.  Песента е с поп-звучене и характерните за F.O. и PEEVA трап нотки, а двамата написват текста, който изпява Преслава.


„Виж се само“ е посветена на несигурността в емоционалните отношения между младите днес. Справянето с комплексите, опосредстваната от социалните мрежи комуникация, бързата загуба на интерес  и проблемите във връзките са само част от темите засегнати във „Виж се само“. Да пише текстове на български език, K.LINA решава, след като трайно се завръща в България. Тя завършва успешно Бизнес Мениджмънт, а  след това и Музика в Музикалната Академия в Лондон, където учи паралелно втора бакалавърска степен – Музика.


  Това е страстта й от дете. Още като малко момиче тя не само пее, но и свири на китара и пиано. Когато пристига музикалната й диплома от Лондон, Калина я показва на баща си, който отбелязва: „Чудесно! А къде е другата?“ През 2021, тя завършва магистърска степен по Музикален бизнес отново в английски университет. В Лондон K.LINA събира група от колеги в Музикалната Академия.  Скоро бандата има участия и то в известни лондонски клубове, между които и The Half Moon, в който са дебютирали самите Rolling Stones! Преслава Митева (Peeva) е нежната половинка в бунтарския дует от Бургас F.O. и PEEVA. Двамата са заедно от 2015-а година и вече са родители на две деца - Мишел и Радимир. Казват, че имат общи цели и мисия за музиката, която създават в лейбъла Zanimation. Те са семейство, което успява да съчетае отглеждането на деца, въртенето на домакинство и осигуряването на семейния бюджет с правенето на рап. И то такъв рап, че парчетата им трупат фенове и милиони гледания в нета.


Музикалното семейство създава десетки колаборации с рап артисти от цялата страна. F.O. е носител на наградата 359 HIP HOP Awards за Рапър на годината през 2020-а година. „С Мишо и Преслава се запознахме, покрай една песен, която бях написала и исках да работим заедно по нея. Музиката веднага ни сближи и открихме, че имаме сходна визия, както за звученето, така и за видео-реализацията на различни проекти. „Виж се само“ се роди спонтанно и ни отне минути до решението да го реализираме. Видеото към песента дори ще бъде пуснато в You Tube канала на  Zanimation. Именно премиерата ще ни отведе до Бургас, за да сме сигурни всички, ще ще направим най-доброто, за да стигне посланието ни до публиката.“ – споделя K.LINA.


Видео-концепцията на „Виж се само“ е дело на Румен Русев – приятелят на Калина Баткова и основател на “Studio Flickers”. Кадрите са вдъхновени от белгийския художник и един от основателите на сюрреализма Рене Франсоа Гислен Магрит. В тях режисьорът е заложил на философията в творчеството на Магрит, в което описва естествената природа на събитията в човешкия живот, в който винаги има нещо тайнствено или скрито.


Събитията от снимачната площадка запечатва талантливият Дико Желев, който подкрепя K.LINA от колаборацията им за The Movies и е важна част от проектите на „Studio Flickers“ от самото му създаване. Част от сцените във „Виж се само“ са заснети в обновената и новооткрита за посетители, след 22 годишно прекъсване, баня в Банкя. Премиерата на видеото към „Виж се само“ на K.LINA, feat. PEEVA е планирано за края на ноември.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес обсъдете с партньора си своите намерения

Днес обсъдете с партньора си своите намерения и чуйте