Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват, а да грабват всеки момент от живота, защото всяка секунда е уникално преживяване“, заяви кипящата от енергия участничка, която е родена в Полша, но от години работи в България.

Свързани новини

07.11.2022 10:36

Най-възрастните участници се сбогуваха с Фермата

Видян 870 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във Фермата. Гинекологът Мажена Панова и автотенекеджията Гечо Гечев си тръгнаха завинаги от предаването.


Двамата връстници напуснаха най-градивното риалити по различни причини, но сърцатото им участие ще бъде помнено дълго.  Всяка жена може да постигне мечтите си, независимо от възрастта си, доказа 56-годишната Мажена на Арената. Въпреки че падна от многодетната майка и шампионка от шестия сезон на Фермата Веселка Маринова, лекарката показа огромен хъс и воля за победа.


„Във Фермата исках да избягам от ежедневието и да се предизвикам. Като подарък от предаването си взимам емоцията, приятелството и опита. Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват, а да грабват всеки момент от живота, защото всяка секунда е уникално преживяване“, заяви кипящата от енергия участничка, която е родена в Полша, но от години работи в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 В памет на кинокритика А. Свиленов 08.11.2022 22:55

    А защо не коментирате "Игрите на Волята", което е много по-интересно реалити тази година? Защо не напишете и нещо за сивия кардинал Ж. Джеферович в Игрите? Във Фермата тази година т.н. стари герои се изложиха тотално. Оказаха се едни завършени егоисти, страхливи мижитурки,едни фалшиво надградени без базови качества дребнави креатури. Избират най-слабите си опоненти без ГРАМ БЛАГОРОДСТВО И ДЖЕНТЪЛМЕНСТВО, играят брутално по МУТРЕНСКИ , крият си бирите и шоколада, та като дойдат новите да не им ги изядът, егати шушумигите. Използваха факта, че новите са доста наивни и глуповати и не могат да си направят елементарна стратегия и им взеха последните 3 точки заради навивника Калин.Новите т.е. младите са в пъти по-силни, но и в пъти по-глупави, което си е еманацията на днешния свят. Фермата 8, тази година е доста семпла и въпреки усилията на "продукцията" да сипе лютиви подправки и интриги, тази година Фермата направо издиша. Иван и Андрей с техните 2-3 минутни уводни дъбилно палячовски лигавщини, преди всеки нов епизод, вече са отвратителни. Таково лигавене и гевезене не сме виждали до сега, явно само Иван И Андрей се "забавляват" с тъпизмите си. Те отчаяно гонейки пийпълометрични нива, с погрешна тактика се стараят да слязат на нивото на деблизираното мнозинство от редовите чалга-питешки зрители, за да ги запляняват, но с това си кичозно и отвратително лигавене отвращават малката останала адекватна част на обществото от естети и ценители на истинската култура и изкуство! Иван и Хандрей се износиха в медииното пространство, вече като стари гумени рестикални цървули.Хем прЕдуценти хем водещи, тия дребосъци нямат насита за слава, но успяват вече само се излагат като кифладжии.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате